LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Zabava i vježbanje u jednom

Studentski centar otvara vrata svoje Plesne škole

Polaznici trebaju samo dobru volju, a iskusan instruktor pomoći će im da savladaju standardne, latinoameričke, društvene i karipske plesove.

Polaznici trebaju samo dobru volju, a iskusan instruktor pomoći će im da savladaju standardne, latinoameričke, društvene i karipske plesove.

U potrazi ste za novim zabavnim hobijem koji će vam služiti kao ispušni ventil uz fakultet? Na satovima plesa iskusit ćete zabavu, ali i dobar fizički trening. Studentski centar Sveučilišta u Zagrebu upravo otvara prijave za Plesnu školu namijenjenu studentima, ali i drugim zainteresiranim osobama.
 

Plesna škola SC-a otvorit će vrata za sve zaljubljenike u ples i one koji će to tek postati, za one koji misle da imaju „dvije lijeve”, kao i za one s nešto više iskustva. Od polaznika se očekuje samo dobra volja, a od iskusnog instruktora da ih poduči vještinama standardnih, latinskoameričkih, društvenih i karipskih plesova! – stoji na stranici SC-a.


Plesnu školu će voditi dugogodišnji plesač, natjecatelj i učitelj društvenih, standardnih i latinskoameričkih plesova – Ivan Radulović.

Satovi će se održavati utorkom i četvrtkom u 20 sati, u društvenoj dvorani SN Stjepan Radić, Jarunska 2. Cijena iznosi 29,20 eura (220 kn) za studente, a za ostale je 35,84 eura (270 kn).

Početak tečaja je 17. listopad 2023. u 20 sati. Ogledni sat je besplatan, a polaznici će dobiti uplatnice 17. listopada na prvom satu plesa.

Prijave na: dina.simpraga@sczg.hr i edu.program@sczg.hr
FOTO: STUDENTSKI.HR VIA CANVA, ILUSTRACIJA