LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Humanitarni koncert

Studentske udruge Ekonomskog fakulteta ispunile želje mališana

– Odlučili smo zajedničkim snagama pomoći djeci i obiteljima kojima je pomoć najpotrebnija kako bi i oni proslavili Božić u što toplijem i ljepšem ozračju. – ističe voditeljica projekta „Make a wish”.

– Odlučili smo zajedničkim snagama pomoći djeci i obiteljima kojima je pomoć najpotrebnija kako bi i oni proslavili Božić u što toplijem i ljepšem ozračju. – ističe voditeljica projekta „Make a wish”.

Make a wish naziv je humanitarnog božićnog koncerta koji se održao 16. prosinca 2016. u zagrebačkom klubu Boogaloo. Koncert su organizirale studentske udruge zagrebačkog Ekonomskog fakulteta: Financijski klub, Hrvatska studentska asocijacija – HSA, Ekonomska klinika, AIESEC, Debatni klub i eSTUDENT uz potporu Ekonomskog fakulteta u Zagrebu i Studentskog zbora EFZG.

– Odlučili smo zajedničkim snagama pomoći djeci i obiteljima kojima je pomoć najpotrebnija kako bi i oni proslavili Božić u što toplijem i ljepšem ozračju. Također, željeli smo potaknuti i što više studenata da pomognu drugima te ih na bilo koji način motivirati da se priključe ovom projektu. Stoga smo i odlučili da izvođači budu upravo studenti. Sudjelovali su oni koji su se dobrovoljno prijavili – samostalni pjevači, bendovi, studentski zbor EFZG-a Sonus oeconomicuste, klapa, a izvodili su božićne pjesme i pjesme po vlastitom izboru. Osim glazbenog dijela, pripremili smo i tombolu s vrijednim nagradama. Ovim putem se želim zahvaliti svima koji su kupili kartu i došli na koncert i bili dio ove velike humanitarne priče. – istaknula je Ana Devunić, voditeljica projekta.

Foto: "Make a wish"

Prikupljeni novac od prodaje ulaznica i karata za tombolu donirat će se Domu za djecu bez adekvatne roditeljske skrbi Sv. Franjo u Vugrovcu i udruzi Zagrebački humanitarci, odnosno, kupit će im se ono što im je potrebno, od higijenskih potrepština, odjeće i obuće, hrane, pa čak i bijele tehnike (hladnjak, sušilica).

FOTO: "MAKE A WISH"