Humanitarni božićni projekt

Koncertom "Make a wish", licitacijama i tombolom vraća se osmijeh na lica

Koncert "Make a wish"

Božićnim koncertom u klubu Boogaloo, humanitarnom licitacijom i tombolom, nastoje se prikupiti financijska sredstva namijenjena Domu za djecu bez adekvatne roditeljske skrbi Sv. Franjo u Vugrovcu i udruzi Zagrebački humanitarci.

U petak 16. prosinca 2016. u zagrebačkom klubu Boogaloo održat će se božićni koncert Make a wish s početkom u 20 sati. Riječ je o projektu humanitarnog karaktera u organizaciji Ekonomske klinike, AIESEC-a, HSA, Financijskog i Debatnog kluba te eSTUDENT-a.

Kroz organizaciju božićnog koncerta, humanitarne licitacije i tombole, nastoje se prikupiti financijska sredstva. Namijenjena su za pomoć Domu za djecu bez adekvatne roditeljske skrbi Sv. Franjo u Vugrovcu i udruzi Zagrebački humanitarci koja pomaže obama slabijeg imovinskog statusa, samohranim roditeljima, djeci s poteškoćama u razvoju i osobama s invaliditetom, te starijim i nemoćnim osobama sa svrhom poboljšanja kvalitete njihovih života.

Prikupljanje sredstava odvijat će se kroz tri faze. Prva je putem licitacija poznatih osoba iz javnog i poslovnog svijeta koja će se odvijati na Facebooku.

Druga se odnosi na prodaju ulaznica za koncert. One će se moći kupiti po cijeni od 20 kuna svakim radnim danom na Ekonomskom fakultetu od 10 do 15 sati i u Studentskom centru od 12 do 16 sati.

Treći način je prodaja tombole po cijeni od 10 kuna na kojoj možete osvojiti vrijedne nagrade kao što su bon za Room escape, tromjesečna članarina u teretani, ulaznice za Muzej iluzija i mnoge druge. Važno je napomenuti da je svaka tombola dobitna.

Vratimo zajedno osmijehe na lica i svi provedimo blagdanske dane u veselju i sreći. Više informacija pronađite na Facebook događaju.

Komentari na članak

Vezani članci

KOzmodrum

Vintage Industrial Bar

Kozmodrum, Beat Busters i Univerzitas u srijedu na Good Vibrationsu!

Karte po pretprodajnoj cijeni od 25 kuna mogu se kupiti u Dirty Old Shopu i Vintageu, dok će na dan koncerta koštati 35 kuna.

Dječaci - Tvornica kulture

Ulaznice već u prodaji

Dječaci u Tvornici kulture

Bend se u Veliki pogon Tvornice vraća na krilima sjajnih aktualnih singlova „Struja”, „Bile starke” i „Funta”, koji su proteklu godinu digli dosta prašine.

Emotivno glazbeno putovanje u bolju prošlost s Nenom Belanom

Koncert u Vintageu

Emotivno glazbeno putovanje u bolju prošlost s Nenom Belanom

U četvrtak 29. rujna Neno Belan & Fiumens održat će koncert na kojem će svirati isključivo pjesme legendarne splitske grupe Đavoli. Ovaj koncert ujedno je i koncertna promocija izdanja Đavoli „Live In studio M + bonus: Live in Kulušić."

Božićni sajam knjiga i multimedije

Ho, ho, ho!

Počinje Božićni sajam knjiga i multimedije

Tvornica kulture otvara Božićni sajam knjiga i multimedije, na kojem možete pronaći poklone kojima ćete svojim najdražima uljepšati ovo božićno vrijeme.

Vanna i Jacques

Vanna & Jacques – Najbolje od nas

Hrvatski „crème de la crème“ u Lisinskom

Najjači hrvatski vokali mlađe generacije, Vanna i Jacques Houdek, pripremaju prvi zajednički koncert u Lisinskom.