LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Projekt Centra za razvoj mladih

„Studentska mreža” danas se uz 3 već poznate lokacije dijeli i na FSB-u

Danas od 12 do 15 možete pokupiti svoj primjerak „Studentske mreže” na FSB-u ili u SC-u te na Savi i Cvjetnom od 17 do 20 sati.

Danas od 12 do 15 možete pokupiti svoj primjerak „Studentske mreže” na FSB-u ili u SC-u te na Savi i Cvjetnom od 17 do 20 sati.

Studentska mreža, časopis i vodič za studente, dijelio se besplatno cijeli ovaj tjedan u Studentskom naselju Stjepan Radić, Studentskom naselju Cvjetno naselje te u Studentskom centru, a danas vas, osim na tim trima lokacije, čekamo i kod južne zgrade Fakulteta strojarstva i brodogradnje.

U Studentskoj mreži možete pronaći korisne studentske popuste te prelistati čak 64 stranice studentskog sadržaja, zabavnog i jednostavnog dizajna koji čitanje čini lakšim, a tekst preglednijim. Gdje se možete liječiti, kome se trebate obratiti u slučaju problema na fakultetu, koje pogodnosti ostvarujete kao studenti, kada radi koja menza i koja uopće prava imate uz x-icu, samo su neke od tema koje smo obuhvatili!

Čekamo vas i danas u sljedećim terminima:
  • Studentski centar: od 12 do 15 sati
  • Fakultet strojarstva i brodogradnje (južna zgrada): od 12 do 15 sati
  • Studentsko naselje Stjepan Radić (kod brze menze): od 17 do 20 sati
  • Studentsko naselje Cvjetno naselje (kod restorana): od 17 do 20 sati.
Ako požurite po jedan od još vrlo malo preostalih primjeraka, možda stignete uz besplatni časopis uloviti i nešto od promo-materijala – vidimo se!
FOTO: CENTAR ZA RAZVOJ MLADIH