LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Jedrenje na dasci

Studentica Pomorskog fakulteta u Splitu prva je naša predstavnica u jedrenju na dasci na Olimpijskim igrama

Jedrenjem na dasci bavi se od desete godine, nakon što je napustila gimnastiku. Na Olimpijske igre ponijet će omiljenu igricu Horizon i bicikl.

Jedrenjem na dasci bavi se od desete godine, nakon što je napustila gimnastiku. Na Olimpijske igre ponijet će omiljenu igricu Horizon i bicikl.

Palma Čargo, 24-godišnja Splićanka i studentica Pomorskog fakulteta u Splitu, prva je hrvatska predstavnica u jedrenju na dasci na Olimpijskim igrama. Najbrža Hrvatica u tom sportu i treća najbolja na svijetu, posljednjih tjedana se intenzivno priprema za ovaj prestižni događaj.

Palma je posvećena svojoj dnevnoj rutini koja uključuje dva treninga dnevno, šetnje sa psom Rikijem, a u slobodno vrijeme voli igrati Playstation i čitati knjige o grčkoj mitologiji. Na Olimpijske igre ponijet će omiljenu igricu Horizon i bicikl.

Sveučilište Notre Dame suspendiralo muški plivački tim zbog kockarskog skandala



Jedrenjem na dasci bavi se od desete godine, nakon što je napustila gimnastiku. Palma voli adrenalinske sportove, a njezina natjecateljska priroda potiče je na stalno usavršavanje. Brzinom od 52 km/h postigla je svoj najbolji rezultat, a njezina predanost donijela joj je brojna postignuća na europskim i svjetskim natjecanjima.

Dosta Britanaca misli da bi se mogli kvalificirati za iduće Olimpijske igre, najoptimističniji su mladi


 

Evo kada nastupa na OI


Palma će na Olimpijskim igrama u Parizu nastupiti u nedjelju, 28. srpnja, u kategoriji IQFoil (windsurfing). Utrke 1 do 4 bit će održane tog dana, a svi ljubitelji sporta pratit će njezin povijesni nastup s velikim iščekivanjem.

Baby Lasagna „osvojio” Pariz: njegov hit puštao se i na Olimpijskim igrama



Palma Čargo svojim nastupom na Olimpijskim igrama donosi ponos Hrvatskoj i cijeloj akademskoj zajednici, a svi ljubitelji sporta pratit će njezin povijesni nastup s velikim iščekivanjem.
FOTO: HRVATSKI OLIMPIJSKI ODBOR