LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Projekt udruge eSTUDENT

Studenti su zaslužni što je ovaj svibanj Zeleni eMJESEC; otkrivamo o čemu se radi

– eSTUDENT nastojat će ti svibanj kod kuće učiniti produktivnim i korisnim po pitanju ekološke osviještenosti. – poručuju iz Udruge. 

– eSTUDENT nastojat će ti svibanj kod kuće učiniti produktivnim i korisnim po pitanju ekološke osviještenosti. – poručuju iz Udruge. 

eSTUDENT pokrenuo je Zeleni eMJESEC – novi ekoprojekt namijenjen educiranju i osvještavanju studenata o važnosti brige za naš planet. Otvoren je 4. svibnja, a sve do kraja mjeseca provodit će se online, odnosno na Instagram i Facebook stranici Udruge.

U sklopu projekta eSTUDENT će objavljivati zanimljive tekstove, preporuke za dokumentarce, videe i druge sadržaje na temu zaštite okoliša i održivog razvoja. 

– Pitanje ekologije jedno je od globalno najaktualnijih pitanja, a mnoge države u svijetu pokušavaju pronaći adekvatne metode za borbu protiv globalnog zatopljenja, plastičnog onečišćenja, neodrživosti mode i mnogih drugih problema. Kako bismo zajedno uspješno poticali društvenu promjenu i inicirali pozitivne političke odluke usmjerene ka zelenim rješenjima, važno je početi od sebe. 

Malenim koracima u privatnom životu kao što su korištenje platnenih vrećica umjesto plastičnih, nošenje vlastite bočice za vodu, razvrstavanje kućnog otpada i informiranje o načinima za eko-život možemo učiniti jako puno za Zemlju, ali i za naš osobni razvoj. eSTUDENT nastojat će ti svibanj kod kuće učiniti produktivnim i korisnim po pitanju ekološke osviještenosti.  – poručuju iz Udruge. 

Ako si osoba koja želi naučiti kako proaktivno djelovati u zajednici u svrhu očuvanja prirode ili produbiti svoje znanje o ekologiji, oni će te potaknuti, dodaju.

FOTO: PIXABAY