LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Put prema karijeri

Studenti imaju mogućnost besplatno odraditi online karijerno testiranje

Do kraja travnja traje besplatno karijerno testiranje preko globalne platforme Harrison Assessments.

Do kraja travnja traje besplatno karijerno testiranje preko globalne platforme Harrison Assessments.

Do pogubljenosti u traženju vlastitog identiteta tijekom studija često dolazi zbog toga što studenti ne znaju čime bi se bavili nakon fakulteta. Tu u pomoć mogu priskočiti testovi profesionalne orijentacije kako bi se olakšao proces započinjanja karijere i pronalazak područja u kojemu mogu biti kompetentni, a zahvaljujući platformi Harrison Assessments studenti ga imaju priliku besplatno riješiti.

Testovi pružaju kvalitetne smjernice jer ukazuju u kojim područjima osoba može biti kompetentna na temelju osobnih afiniteta i kvaliteta. Harrison Assessments globalna je platforma za profesionalno orijentiranje koja omogućava usmjeravanje, ali i kreiranje vlastite karijere. Besplatno testiranje ove je godine omogućeno u sklopu projekta Put prema karijeri i traje do kraja travnja. 

Trenutna situacija uzrokovana pandemijom dovela je mlade ljude pred puno izazova, stoga, kako bi se studentskoj populaciji olakšalo to izazovno vrijeme i nepredvidljivost koju nosi, projektom Put prema karijeri nastoji se pomoći studentima da se pronađu na tržištu rada. Mogućnost besplatnog korištenja platforme traje još kratko, a prijaviti se možete preko poveznice.
FOTO: PIXABAY