LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Sveučilište u Rijeci

Studenti i mladi s invaliditetom mogu potražiti podršku u ovoj grupi

Studiranje je izazovno samo po sebi, stoga grupa podrške poput ove može učiniti iskustvo studiranja znatno ugodnijim.

Studiranje je izazovno samo po sebi, stoga grupa podrške poput ove može učiniti iskustvo studiranja znatno ugodnijim.

Sveučilišni centar Rijeka poziva studente i mlade s invaliditetom da se uključe u grupu podrške Znam. Osim što služi kao mjesto za druženje, također je sigurno mjesto na kojem možete potražiti savjet.
 

„Grupa podrške ,,Znam'' je zamišljena kao prostor za razmjenu iskustava, savjetovanja i druženja za studente s invaliditetom i članove Udruge ”ZNAM”.“ – stoji u prijavnici.


Moguće je i organiziranje prijevoza za dolazak na prvi susret koji će se održati u ponedjeljak, 27. studenog 2023. godine, od 16:00 do 18:00 sati na Kampusu Sveučilišta u Rijeci, u prostoru Akvarija Studentskog centra Rijeka, preko puta ulaza u restoran Kampus, Radmile Matejčić 5.
 


VEZANO: PROMJENE SU NUŽNE Samo 3% osoba s invaliditetom u Hrvatskoj ima visoku ili višu stručnu spremu



Za osiguravanje prijevoza potrebno je potvrditi svoj dolazak do petka, 24. studenog 2023. godine, u 12 sati. Također, kako bi se susret mogao što bolje pripremiti, iz Udruge mole da se ispuni upitnik o dolasku na susret koji će se održati u ponedjeljak.

Susreti bi se inače održavali svakog posljednjeg ponedjeljka u mjesecu, a održalo bi ih se ukupno deset.

Za dodatne informacije kontaktirajte Udrugu na elektroničku adresu: udruga.znam@gmail.com.

Grupa podrške provodi se u sklopu trogodišnjeg programa pod nazivom Centar podrške studentima i mladima s invaliditetom koji financira  Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.

FOTO: PIXABAY, ILUSTRACIJA