LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Maraton karijera na Hrvatskim studijima

Stručnjakinje progovaraju o influencerstvu i drugim trendovima digitalnog marketinga i PR-a

Drugi Maraton karijera vodi nas do Hrvatskih studija. Studenti će 20. ožujka od 16:00 imati priliku poslušati predavanja Kristine Gotovac i Anamarije Virant o karijeri i iskustvu u PR menadžmentu i digitalnom marketingu.

Drugi Maraton karijera vodi nas do Hrvatskih studija. Studenti će 20. ožujka od 16:00 imati priliku poslušati predavanja Kristine Gotovac i Anamarije Virant o karijeri i iskustvu u PR menadžmentu i digitalnom marketingu.

PR menadžment i digitalni marketing posljednjih godina privlače sve veći broj studenata. Interes za digitalni marketing u neprestanom je porastu – svijet interneta otvorio je brojne mogućnosti reklamiranja i promocije, no trendovi se neprestano mijenjaju, a tehnologija je sve naprednija. PR menadžer pak mora dobro poznavati trendove, ali i biti odličan komunikolog. 

Jedna od postaja drugog Maratona karijera jesu Hrvatski studiji. Iz prethodno navedenih razloga na svoj se fakultet u sklopu SIK-ova projekta vraćaju Kristina Gotovac i Anamarija Virant, uspješne u spomenutim područjima. Bivše će studentice 20. ožujka od 16 sati održati predavanja na kojima ćete moći čuti nešto više o njihovim karijerama, putu do uspjeha te pitati sve ono što vas o njihovu poslu zanima.

Kristina Gotovac, PR seniorka i dobitnica druge nagrade za event godine, podijelit će svoje znanje i iskustvo iz područja PR-a i projekt menadžmenta. Za karijeru PR specijalista potrebno je poznavanje najrazličitijih područja – od sociologije do ekonomije, a uz to mnogo upornosti i rada već u studentskim danima za dolazak do ciljanog poslovnog uspjeha.

Anamarija Virant osvrnut će se na temu popularnosti digitalnog marketinga, ali i trenda koji je pokorio cijeli svijet – influencer marketing.  Saznat ćete nešto više o najzanimljivijim globalnim i domaćim kampanjama s influencerima. Otkrit će što bi budućnost digitalnog marketinga mogla donijeti i dotaknut će temu odnosa s medijima.

Predavanja će se održati u dvorani Pula, Facebook event nalazi se na poveznici, a sve informacije i najave ostalih postaja ovogodišnjeg Maratona koji će se ove godine održati i u Osijeku dostupne su na službenoj stranici. Događaj organizira udruga Studentski informativni kutak, a uz Studentski.hr, medijski su pokrovitelji projekta: Global novine, ICT business, Osijek031.com, SiB.hr i Poslovni dnevnik.

FOTO: PIXABAY