LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Volonterska praksa u SIK-u

Stjecanje marketinških vještina nikad nije bilo lakše

Kampanje, analitika ili newsletter marketing — sve ovo možeš raditi u našem marketing timu! Prijavi se do 21. listopada i stekni iskustvo kojim ćeš budućeg poslodavca oboriti s nogu.

Kampanje, analitika ili newsletter marketing — sve ovo možeš raditi u našem marketing timu! Prijavi se do 21. listopada i stekni iskustvo kojim ćeš budućeg poslodavca oboriti s nogu.

Skrolaš po društvenim mrežama, naletiš na odličnu kampanju ili oglas i odmah pomisliš na osobu koja stoji iza toga? Zanima te internetski marketing i želiš se okušati u svim njegovim oblicima? Odlično, možemo ti pomoći u tome. Marketing je toliko široko područje da nam nije važno jesi li kreativac koji u trenu osmisli kako ispromovirati studentski event ili si osoba koja će paziti na detalje, analizirati brojke i brinuti se da imamo više klikova, lajkova i komentara. Za sve vas ima mjesta kod nas!

Naši marketingaši uključeni su u sve projekte u udruzi Studentski informativni kutak, pa ćeš imati prilike raditi na e-mail marketing kampanjama, osmišljavati i koordinirati pripremu promotivnih materijala, budno pratiti najnovije digitalne trendove i primjenjivati ih u našim marketinškim aktivnostima, a moći ćeš se i pohvaliti radom na ponajvećem portalu za studente u zemlji – Studentski.hr.

Ne brini ako ne znaš što je CTR, reach ili impresija. Radom u marketing timu dobit ćeš priliku raditi s alatima poput Mail Chimpa i Google Analyticsa, saznat ćeš kako kreirati kontekstualne oglase, pratiti efikasnost kreiranog marketinškog sadržaja i izrađivati izvještaje, zajedno s timom razvijati kratkoročnu i dugoročnu marketinšku strategiju projekata u udruzi, puniti dvorane (jer hej, bez prave promocije ni jedan studentski događaj, konferencija ili studentsko natjecanje ne bi zaživjeli!) te razne druge zadatke. Osim dobre zabave, očekuju te i predavanja i radionice, mogućnost posjete poznatim marketinškim agencijama te stjecanje iskustva koje ti može pomoći u pronalasku željene prakse, stažiranja ili posla (dokazali brojni naši bivši i sadašnji članovi!).

Iskustva koja naši marketingaši stječu brojna su: od snalaženja među brojkama i alatima do spašavanja svijeta; FOTO: Studentski.hr

Zanima te? Riješi par laganih zadataka u nastavku za neku od pozicija u marketingu (tvoja rješenja dat će nam odgovor gdje nam se najbolje uklapaš).

  • U maksimalno 1 kartici teksta osmisli kako bi ispromovirao/la studentsko istraživanje o financijskoj pismenosti studenata u Republici Hrvatskoj (kako bi nazvao/la istraživanje, koji sadržaj bi koristio/la, koje kanale, što bi po tebi bilo posebno bitno u promociji takvog projekta).
  • U redu, uspješno si osmislio/la na koji način i gdje ćeš raditi promociju studentskog istraživanja. Toliko si oduševio/la šefa da ti je on odlučio dati da koordiniraš provođenje projekta. Napiši timeline (vremenik) provedbe online i offline aktivnosti, izrade promotivnih materijala i svega što ti padne na pamet. Ne moraš ići u detalje, već ukratko u crticama napiši kada krećemo s kojom aktivnošću. Na tebi je da procijeniš koliko dugo će one trajati, a na raspolaganju imaš novinare, tim za odnose s javnošću i voditelje društvenih mreža.
  • Odaberi 3 ključna pokazatelja sa Studentski.hr Instagram profil i/ili Facebook stranicu (ti izaberi kanal) te ih prikaži u brojkama, napiši što te brojke znače te kako ih poboljšati.
  • Na temelju ove dvije vijesti: članak 1 i članak 2 složi naslov i sažetak (ispod naslova) za newsletter, s ciljem da osoba koja otvori naš e-mail poželi kliknuti upravo na te članke.

Pošalji nam rješenja i životopis na naš e-mail ljudski.resursi@studentski.hr s naznakom Želim raditi u marketingu! do 21. listopada 2018. i postani naš novi marketingaš.

Ako se ne pronalaziš u marketinškim vodama, možda si stvoren za neki drugi od naših timova. Sve informacije o njima imaš na poveznici – škicni ih i pridruži nam se.

FOTO: STUDENTSKI.HR