LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Međunarodna konferencija

StES prikazuje znanstvena i stručna studentska dostignuća

U tijeku su prijave za sudjelovanje na multidisciplinarnoj i međunarodnoj konferenciji „Studenti u susret nauci” koja će se održati u Banjoj Luci. Njenim dijelom možete biti kao aktivni ili kao pasivni sudionik. Pročitajte kako!

U tijeku su prijave za sudjelovanje na multidisciplinarnoj i međunarodnoj konferenciji „Studenti u susret nauci” koja će se održati u Banjoj Luci. Njenim dijelom možete biti kao aktivni ili kao pasivni sudionik. Pročitajte kako!

Studentski parlament Univerziteta u Banjoj Luci organizira konferenciju Studenti u susret nauci – StES u periodu od 27. do 30. studenog 2017. godine Riječ je o vodećoj znanstveno-stručnoj konferenciji studenata, multidisciplinarnog i međunarodnog karaktera. Njezin je cilj da se prikažu znanstvena i stručna dostignuća studenata i mogućnost njihove primjene u praksi te da se odrede pravci daljnjeg istraživanja. Ovo je prilika za unaprjeđenje znanstveno-istraživačkog rada studenata, promoviranje znanstvenog duha akademske zajednice za razmjenu mišljenja i sklapanje novih prijateljstava.

Dijelom ovogodišnje StES konferencije možete biti kao aktivni ili kao pasivni sudionik.

Naime, možete prijaviti svoj rad koji ćete izlagati tijekom konferencije. Sažeci i radovi klasificirani su u šest znanstvenih područja: prirodne znanosti, inženjerstvo i tehnologija, medicinske i zdravstvene znanosti, biotehničke i poljoprivredne znanosti, društvene znanosti i humanističke zanosti. On se dostavlja na materinjem i engleskom jeziku, a mora sadržavati: naziv rada, ime i prezime autora i koautora, sveučilište i fakultet s kojeg dolazi student, ime, prezime, zanimanje i titulu mentora, e-mail odgovornog autora, tematsko područje rada, sažetak (do 250 riječi) i ključne riječi (3 – 6 riječi). Šalje se na adresu e-pošte paper.stes@unibl.org najkasnije do 10. listopada 2017. godine Svi će se radovi recenzirati, a oni koji prođu recenziju objavit će se u Zborniku radova StES 2017., koji će se objaviti neposredno prije konferencije.

Za sve one koji nisu stigli pripremiti svoj rad, nedostaje im vremena za kvalitetnu pripremu prezentiranja, a ipak ih zanima kako će sve to izgledati, ostaje otvoren poziv za pasivno sudjelovanje. To znači da ostvarujete sva prava i pogodnosti i da ste sudionik ovogodišnjeg StES-a, ali da nemate obavezu pisanja, slanja i predstavljanja vašeg rada. Prijave se vrše na adresi elektroničke pošte participations.stes@unibl.org. Trebaju sadržavati: ime i prezime, datum i godinu rođenja, sveučilište i fakultet s kojeg dolazite, godinu studija i odsjek te kontakt podatke (broj telefona, e-mail). Više informacija o konferenciji, prijavi radova i sudjelovanju možete dobiti na službenoj stranici StES-a.

FOTO: STUDENTSKI PARLAMENT UNIVERZITETA U BANJOJ LUCI