LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentski posao

STARTER te vodi do budućeg poslodavca, saznaj kako do prilike za posao!

Sudjeluj u projektu Izlet na buduće radno mjesto i pogledaj što te čeka nakon završetka fakulteta.

Sudjeluj u projektu Izlet na buduće radno mjesto i pogledaj što te čeka nakon završetka fakulteta.

Izlet na buduće radno mjesto projekt je eSTUDENTovog tima STARTER u sklopu kojega studenti imaju priliku upoznati poduzeće te vidjeti kako ono funkcionira iznutra.

Ovoga puta Izlet na buduće radno mjesto vodi studente završnih godina diplomskog studija IT i matematičkih usmjerenja u Zagrebačku banku. Izlet će se održati 5. prosinca 2023. od 10 sati na lokaciji Zagrebačke banke (Samoborska 145, Jankomir, zgrada J3).
 


VEZANO: Majka je tražila posao za sina, a njen upit je izazvao burnu raspravu



Prijave za izlet traju od 24. do 30. studenoga, a mogu se prijaviti studenti završnih godina fakulteta diplomskih studija kao što su PMF, FER, TVZ, FOI, VVG  i slični, putem forme.

Tema radionice je „Kako do prilika za posao?“ kroz koju je cilj primjerima iz prakse dočarati kako doći do prilika za posao i kako se istaknuti u masi.      Predstavit će se i odjel IT-a koji će detaljnije opisati rad s podacima i poslovnom inteligencijom.

Odjel Upravljanja s rizicima objasnit će zašto je kombiniranje matematike i statistike od izuzetne važnosti u bankarskom sektoru. Za kraj odjel Marketinga savjetovat će studente kako doći do pozicije dizajnera komunikacijskih rješenja.
 

Saznaj više!


Ako želite saznati više o ovome i ostalim projektima koje provodimo, posjetite našu web stranicu. Kako ne biste propustili najnovije informacije o radu Udruge, zapratite nas na društvenim mrežama – Facebooku, Instagramu, Linkedlnu, TikToku i YouTubeu. Pretplatite se i na naš newsletter kako biste dobili sve obavijesti o radu Udruge na mail.

FOTO: UNSPLASH, ILUSTRACIJA