LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentski smještaj

Spuštena bodovna granica za zagrebačke domove; studenti imaju još nekoliko dana da usele

Nova bodovna granica iznosi 1375 bodova, a studenti pri useljenju trebaju imati liječničku potvrdu.

Nova bodovna granica iznosi 1375 bodova, a studenti pri useljenju trebaju imati liječničku potvrdu.

Spuštena je bodna granica za useljenje studenata u studentske domove Studentskog centra u Zagrebu te sada iznosi 1375 bodova

Studenti koji su ostvarili pravo na useljenje po spuštanju bodne granice dužni su useliti u studentske domove zaključno do 20. listopada 2021.

Studenti koji su ostvarili pravo na useljenje po spuštanju bodne granice raspored po studentskim domovima mogu vidjeti na svojim osobnim web-profilima.

Useljenje je moguće isključivo uz predočenje potvrde o obavljenom liječničkom pregledu. Iznimno studenti koji ne obave liječnički pregled kod liječnika školske ili sveučilišne medicine, mogu isti obaviti kod svog liječnika opće prakse u mjestu stanovanja. S tom potvrdom mogu privremeno useliti u studentski dom dok ne obave pregled kod propisanog liječnika školske ili sveučilišne medicine.

Stanari koji usele u dom do 15-og dana u mjesecu plaćaju puni iznos mjesečne stanarine, a od 16-og dana u mjesecu plaćaju polovicu iznosa mjesečne stanarine. Prilikom useljenja, stanar je dužan podmiriti iznos prve mjesečne stanarine koja će se knjižiti kao depozit. Iznos depozita jednak je iznosu mjesečne stanarine kategorije smještaja i sobe na koju je student ostvario pravo, navode na stranicama Studentskog centra u Zagrebu
FOTO: STUDENTSKI.HR / IVAN PERKOV