LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentska prehrana

Specifične prehrambene potrebe studenata konačno na repertoaru, posvećena im je tribina na Savi

Dana 30. siječnja u 19 sati u kinu Forum u sklopu Doma na Savi održat će se tribina Informiranje studenata sa specifičnim studentskim potrebama.

Dana 30. siječnja u 19 sati u kinu Forum u sklopu Doma na Savi održat će se tribina Informiranje studenata sa specifičnim studentskim potrebama.

Studentima sa specifičnim prehrambenim potrebama, kao što su celijakija, intolerancija na gluten i slično, nije se uvijek lako hraniti u studentskim menzama. Iz tog se razloga organizira tribina Informiranje studenata sa specifičnim studentskim potrebama na kojoj će se šefovi studentskih kuhinja i ostali informirati o navedenoj temi te o opasnostima do kojih može doći zbog neinformiranosti i neznanja.

Tribina će se održati 30. siječnja u kinu Forum u sklopu Studentskog doma Stjepan Radić u 19 sati. Ondje će biti tehnolozi, šefovi kuhinja Prehrane SC-a Zagreb, predsjednica Nacionalnoga povjerenstva za studentsku prehranu prof. dr. sc. Mirjana Hruškar, dr. med. Tatjana Petričević-Vidović, sanacijski upravitelj SC-a Zagreb Mirko Bošnjak i uprava studentskoga doma na Savi.

Dr. med. Tatjana Petričević-Vidović održat će predavanje. Pozivaju se svi studenti da se odazovu kako bi saznali nešto novo te kako bi dali svoje prijedloge za prilagodbe menija i osvijestili navedene probleme s kojima se njihove kolege susreću.

FOTO: IVAN PERKOV/ STUDENTSKI.HR