LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Ciklus predavanja

Sejo iz Zabranjenog pušenja otkriva pikanterije na četvrtom susretu "Uhvati me za riječ"

Davor Sučić gostuje na Ekonomskom fakultetu 7. travnja. Uhvatite i vi za riječ jednog od najpoznatijih glazbenika i tekstopisaca.

Davor Sučić gostuje na Ekonomskom fakultetu 7. travnja. Uhvatite i vi za riječ jednog od najpoznatijih glazbenika i tekstopisaca.

Nakon što je je nagrađen Rektorovom nagradom, Debatni klub EFZG drugu godinu zaredom organizira niz predavanja istaknutih uspješnih pojedinaca iz različitih sektora i područja djelovanja pod nazivom Uhvati me za riječ. U novoj sezoni sudjelovali su K-1 i MMA legenda Mirko Cro Cop Filipović, komunikolog Kristijan Sedak, profesor s Hrvatskog katoličkog sveučilišta te izvršni direktor Tankerske Next Generation John Karavanić.

Sva tri govornika na svoj jedinstven i zanimljiv način održala su predavanja o svome životu, karijeri i usponu te nam na taj način približila ono što često nazivamo tajnama uspjeha, iako i sami tvrde da nema ničeg skrivenog u njihovoj motivaciji. Karakterizira ih da su uspjeli zahvaljujući svojim sposobnostima, radu, požrtvovnosti i neposustajanju.

Sljedeći govornik je Davor Sučić, frontmen sarajevske rock grupe Zabranjeno pušenje, poznatiji pod umjetničkim imenom Sejo Sexon. U svojoj biografiji nanizao je brojne nagrade i priznanja za svoje djelovanje, što nam puno govori o kvaliteti njegove glazbe i znanju u područjima kojima se bavi. Diplomirao je povijest i sociologiju na Filozofskom fakultetu u Zagrebu, bavi se humanitarnim radom, kolumnist je Glasa Slavonije. Zasigurno ćemo saznati pokoju pikanteriju iz showbusinessa i svijeta stvaranja glazbe koja je obilježila cijeli jedan pokret i golem komad povijesti svih nas.

Predavanje će se održati 7. travnja 2017. u dvorani 7 Ekonomskog fakulteta u Zagrebu s početkom u 18 sati. Odvažite se i možda baš vi uhvatite jednog od najpoznatijih glazbenika i tekstopisaca ovih prostora za riječ.

Ulaz je slobodan, a više informacija možete potražiti na poveznici.

FOTO: DEBATNI KLUB EFZG