LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Ciklus predavanja „Uhvati me za riječ”

Kako je Tomo Ricov spojio svoje ljubavi i pretvorio ih u uspješne poduzetničke pothvate

Na Ekonomskom fakultetu za riječ uhvatite jednog od najpoznatijih zagrebačkih DJ-eva i inspirativnog poduzetnika kojem je jedna od najvećih poslovnih ideja prerasla u najveći medijski festival u regiji – Weekend Media Festival.

Na Ekonomskom fakultetu za riječ uhvatite jednog od najpoznatijih zagrebačkih DJ-eva i inspirativnog poduzetnika kojem je jedna od najvećih poslovnih ideja prerasla u najveći medijski festival u regiji – Weekend Media Festival.

Nakon inspirativnog otvorenja ovogodišnjeg ciklusa i predavanja Ane Bučević slijedi drugo predavanje treće sezone projekta Uhvati me za riječ u organizaciji Debatnog kluba Ekonomskog fakulteta. Svojom životnom pričom sudionike će inspirirati sljedeći gost predavač koji dolazi iz svijeta businessa i glazbe, i to 22. ožujka na EFZG-u. 

Tomo Ricov, jedan od najpoznatijih zagrebačkih DJ-eva s radio postaje Yammat, poduzetnik, direktor event agencije, jedan od najboljih event menadžera u Hrvatskoj, ali i regiji, ispričat će svoju priču kako je spojio svoje ljubavi i pretvorio ih u uspješne poduzetničke pothvate.

Ovaj veliki zaljubljenik u glazbu zapravo je diplomirani pravnik, ali je slijedio svoje snove i ideje koje su ga odvele u drugom pravcu. Jedna je od njegovih najpoznatijih i najvećih poslovnih ideja Weekend Media Festival, najveći medijski festival u regiji koji se održava u Rovinju svakog rujna, a organizira se već dugi niz godina. Na njega je iznimno ponosan, a neki su od razloga za to pretvaranje Rovinja u kongresnu i festivalsku destinaciju te okupljanje svih najvećih medijskih imena i onih koji to žele postati na jednom mjestu. Kako festival raste iz godine u godinu, bit će zanimljivo čuti koje se to prepreke pojavljuju u organizaciji ovako velikog događanja.

Uzimajući u obzir iskustvo u agenciji Pepermint, sa sigurnošću se mogu očekivati zanimljive priče o ostalim projektima na kojima je radio, ali i o njegovom životnom putu koji ga je doveo do posla u kojemu danas uživa, koji je njegova ljubav i najveća zabava.

Ovo predavanje izvrsna je prilika za sve studente ekonomskog područja i one koje žele znati više o marketingu, organizaciji događanja, ostvarenju vlastitih ideja i poduzetništvu jer je gostujući predavač ostvario izniman uspjeh u svim sferama. Ulaz je slobodan.

FOTO: DEBATNI KLUB EFZG