LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentski restorani

SC uputio ispriku studentima nakon što im je poručio neka brže biraju što će jesti

Nakon niza žalbi o gužvama u menzi, studente je dočekala neočekivana obavijest zbog koje je Studentski centar ubrzo uputio ispriku.

Nakon niza žalbi o gužvama u menzi, studente je dočekala neočekivana obavijest zbog koje je Studentski centar ubrzo uputio ispriku.

Studente je u subotu na vratima menze kod studentskog doma „Stjepan Radić“ dočekala obavijest koja je, osim što je bila nespretno sročena, podosta naljutila studente. Molba je ubrzo podijeljena na društvenim mrežama, a komentari ispod objava samo su se nizali.

 

„Pa jel realno ovo?? Ljudi nas je*u već pola godine sa zatvaranjem jedne menze tijekom dana, slastičarna ne radi već 2-3 mjeseca, s radnim vremenom menzi koja jedan dan radi od 12, drugi dan od 1, treći dan od pola 4. Već 2 mjeseca čekamo po vise od pola sata da bi pojeli mrtve kranjske kobasice u menzi jer ničeg s menija nema osim toga. I sad su još počeli pr*at nas u mozak, ismijavat nas što čekamo vani na 0 stupnjeva, pa dokle više ljudi.“ – stajalo je u jednom od komentara u Facebook grupi SD „Stjepan Radić“-„Sava“.

 

VEZANO: (NE)OČEKIVAN ISHOD Ogromna gužva u menzi za vrijeme večere – prebacila se na ručak



Studentima nije promakla činjenica da je objava gramatički nepismena, stoga su u komentarima uputili nekoliko pravopisnih savjeta za Upravu.

 
FOTO: FB SD "Stjepan Radić"-"Sava"/ Screenshot
 

„Ako uopće ne odemo jest, neće biti redova“, sarkastično je komentirala jedna studentica.

Isprika Uprave


No, iz Uprave Studentskog centra ubrzo su prepoznali svoju pogrešku te je Mirko Bošnjak, ravnatelj Studentskog centra u Zagrebu uputio ispriku studentima.
 

„Zamolba prema studentima od strane uprave restorana napisana je nespretno, ali je pisana u dobroj namjeri. Ispričavam se studentima zbog nespretnosti i čekanja, vjerujem kako ćemo od ponedjeljka krenuti u normalan režim rada.“ – poručio je Bošnjak.

 

VEZANO: Hoće li novo radno vrijeme menze na Savi spriječiti gužve?



Osim isprike, navedeno je i nekoliko problema s kojima se restoran SC-a Zagreb u SD „Stjepan Radić“ na Savi suočava. Istaknut je „kronični nedostatak zamjenskog pomoćnog osoblja“, ali i broj zaposlenih koji se nalazi na bolovanju, njih 16 na kraćem i 10 na dužem bolovanju, od ukupno 80 zaposlenih među proizvodnim osobljem restorana.

Istaknut je i kvar na glavnom razvodnom ormaru elektroinstalacija na Liniji 2 samoposluživanja studenata za koji iz Uprave kažu da se mora hitno otkloniti.
 

Na studentima je hoće li prihvatiti ispriku 


A hoće li studenti prihvatiti ispriku upitali smo studenticu Ivanu (23), koja je bila razočarana zamolbom.
 

„Već mjesecima pričamo o gužvama na Savi dok nas Uprava ignorira ili uvodi rješenja koja nemaju smisla, a sad i ova molba. Ispriku ću prihvatiti tek kad se neću smrzavati u redu po pola sata.“ – rekla je Ivana.

FOTO: FB SD "STJEPAN RADIĆ"-"SAVA"/ SCREENSHOT