LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Dan stručne prakse

Saznajte sve o kolegiju Stručna praksa – društveno korisno učenje na EFST-u

EFS poziva studente na Dan stručne prakse kako bi što lakše odabrali udrugu i projekt za izborni kolegij Stručna praksa - DKU.

EFS poziva studente na Dan stručne prakse kako bi što lakše odabrali udrugu i projekt za izborni kolegij Stručna praksa - DKU.

Studenti Ekonomskog fakulteta u Splitu imaju priliku saznati sve o udrugama i projektima koji ih očekuju u sklopu izbornog kolegija Stručna praksa – društveno korisno učenje, koji nosi šest ECTS-bodova.

Dan stručne prakse održat će se 7. rujna 2023. godine na Fakultetu, a svi prijavljeni imat će priliku osobno upoznati udruge u kojima se nudi mogućnost različitih aktivnosti u okviru kolegija Stručna praksa – DKU.
 

Na taj način angažirani studenti, koristeći znanja i vještine naučene kroz svoje studijske programe, direktno pomažu i daju doprinos u svom društvenom okruženju. - stoji na stranici EFST-a.


Prijave su otvorene do petka, 1. rujna 2023. godine na poveznici, a prijaviti se mogu na studenti koji u akademskoj godini 2023./24. planiraju upisati zadnju godinu svog studijskog programa (3. godina svih prijediplomskih studija i 2. godina svih diplomskih studija)

Više detalja o izbornom kolegiju pronađite ovdje.
FOTO: STUDENTSKI.HR VIA CANVA