LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentski smještaj

Riječki SC objavio cijene stanarine; studenti koji neće koristiti smještaj plaćaju paušal do 100 kn

Stanarima riječkih studentskih domova umanjuje se cijena smještaja za ožujak i travanj, izuzev onima koji cijelo vrijeme ondje borave.

Stanarima riječkih studentskih domova umanjuje se cijena smještaja za ožujak i travanj, izuzev onima koji cijelo vrijeme ondje borave.

Studentski centar Rijeka donio je odluku o plaćanju smještaja u studentskim domovima za ožujak i travanj. Ugovorenu cijenu plaćaju samo oni koji nisu otišli iz svojih soba.

Stanari Studentskog naselja Trsat koji su koristili svoje sobe do 15. ožujka plaćaju pola naknade, ali moraju dokazati da nisu ondje boravili u drugom dijelu mjeseca te platiti 50 kn paušala za to vrijeme. Ako su pak bili kasnije – plaćaju punu cijenu stanarine.

Oni koji u svoju sobu neće ulaziti ni u travnju trebaju platiti paušal u iznosu od 100 kuna. Ako se pak vrate u dom prije 15. travnja, plaćaju pun iznos (bez paušala, a ako se vrate nakon 15. travnja, plaćaju pola iznosa i pola paušala – 50 kn.

Vezano: Cijene studentskog smještaja u ožujku: jedno mjesto plaćat će dvije osobe


Pola naknade za smještaj za ožujak plaćaju studenti kojima su stvari deložirane iz soba i pohranjene u prostorijama ovoga doma. Za travanj ne moraju ništa platiti.

Studenti koji su u ožujku preseljeni iz Studentskog naselja Ivan Goran Kovačić na Trsat plaćaju pak puni iznos mjesečne naknade za smještaj u smještajnim jedinicama Ivana Gorana Kovačića i za ožujak i za travanj.

Korisnici smještaja čije su stvari iseljene, a nisu se preselili u drugi dom, za ožujak plaćaju pola iznosa. Travanj ne plaćaju.

Studentima koji su već platili pun iznos za ožujak, a koji prema ovoj odluci nisu trebali, umanjit će se iznos u narednim mjesecima.
FOTO: FACEBOOK / STUDENTSKI CENTAR RIJEKA