LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Namijenjeno početnicima

Riječka fotogrupa Baltazar održava besplatno predavanje o fotografiji i videu

Dana 12. prosinca početnici u fotografiji u riječkom će Akvariju imati priliku slušati korisna predavanja članova fotogrupe Baltazar.

Dana 12. prosinca početnici u fotografiji u riječkom će Akvariju imati priliku slušati korisna predavanja članova fotogrupe Baltazar.

Baltazar, fotogrupa studenata i djelatnika riječkoga sveučilišta, 12. prosinca organizira predavanje namijenjeno početnicima u fotografiji i videu. Predavanje će se održati u Akvariju, na Sveučilišnom kampusu, u Ulici Radmile Matejčić 5 (ulaz s terase).

Program će započeti u 17 sati kada će Vanja Korica, mag. oec. predstaviti fotogrupu te aktivnosti planirane za ovu akademsku godinu. Od 17 i 15 do 17 i 45 predavanje pod nazivom Osnove fotografije održat će mr. Dinko Jurjević. On će predstaviti tehničke karakteristike i postavke suvremenih fotoaparata. Slijedi predavanje Osnove kompozijice koje će od 17 i 50 do 18 i 20 održati Jelena Babić, dipl. diz. Prisutnima će objasniti osnovne pojmove i pravila promišljanja kadra. Posljednje će predavanje održati Ivan Dominik Iličić, dipl. teol. Na predavanju Osnove snimanja videozapisa koje će početi u 18 i 25, a završiti u 18 i 55, moći će se čuti o pokretu, vremenu i zvuku u videozapisima.

Za sva je predavanja ulaz slobodan, a riječki vas sveučilišni fotografi s veseljem očekuju.

FOTO: PIXABAY