LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Veterinarski fakultet Sveučilišta u Zagrebu

Raspisan natječaj za specijalizaciju u veterini: saznajte koji su sve smjerovi dostupni

Prijave su otvorene za niz specijalizacija koje pokrivaju različita područja veterinarske znanosti.

Prijave su otvorene za niz specijalizacija koje pokrivaju različita područja veterinarske znanosti.

Veterinarski fakultet Sveučilišta u Zagrebu objavio je natječaj za upis na sveučilišni specijalistički studij za akademsku godinu 2024./2025., s početkom nastave u zimskom semestru. Prijave su otvorene za niz specijalizacija koje pokrivaju različita područja veterinarske znanosti.

Dostupni smjerovi uključuju Uzgoj i patologiju divljači, Teriogenologiju domaćih sisavaca, Kirurgiju, anesteziologiju i oftalmologiju s veterinarskom stomatologijom, Higijenu i tehnologiju hrane životinjskog podrijetla, Proizvodnju i zaštitu zdravlja svinja, Mikrobiologiju i epizootiologiju, Uzgoj i patologiju egzotičnih kućnih ljubimaca, Veterinarsku patologiju, Sanitaciju, Sudsko veterinarstvo, Provedbu veterinarskih postupaka sigurnosti hrane u klaoničkom objektu te Menadžment reprodukcijskog zdravlja mliječnih krava.

Upišite ovaj studij i steknite naziv specijalista konferencijskog prevođenja uz mogućnost stipendiranja


Uvjeti za upis propisani su Pravilnikom o poslijediplomskim specijalističkim studijima Veterinarskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, a detaljne informacije dostupne su na službenoj web-stranici fakulteta. Potrebna dokumentacija za prijavu uključuje obrazac za prijavu, motivacijsko pismo, ovjerenu presliku diplome, prijepis ocjena, dokaz o poznavanju engleskog jezika, dopunsku ispravu o studiju, potvrdu radne organizacije ili izjavu pristupnika o podmirenju troškova školarine, rodni list, domovnicu, životopis, rješenje o priznavanju inozemnih kvalifikacija (za kandidate s inozemnim kvalifikacijama) te dokaz o uplati upisnine i evaluacijskog testa u iznosu od 600 eura za smjer Kirurgija, anesteziologija i oftalmologija s veterinarskom stomatologijom. Svi dokumenti ne smiju biti stariji od šest mjeseci i trebaju biti predani na latiničnom pismu kao originali ili službeno ovjerene kopije.

Školarina za specijalističke studije iznosi 1100 eura po semestru, dok za smjer Kirurgija, anesteziologija i oftalmologija s veterinarskom stomatologijom iznosi 600 eura za upisninu i evaluacijski ispit, 1300 eura po semestru i 600 eura za završni ispit.

Upišite poslijediplomski studij građevinarstva i steknite doktorat u tehničkim znanostima


Rok za prijavu je 6. rujna 2024. godine, a prijave se podnose slanjem dokumentacije poštom na adresu Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet, Referada za poslijediplomske studije, Ulica Vjekoslava Heinzela 55, 10000 Zagreb, ili osobno u Urudžbeni ured fakulteta radnim danima od ponedjeljka do petka, u vremenu od 10 do 12 te od 13 do 14 sati.

Više informacija o uvjetima upisa dostupno je na službenoj stranici Sveučilišta u Zagrebu, a kandidati mogu dobiti dodatne obavijesti u Referadi za poslijediplomski studij Veterinarskog fakulteta na telefon +385 1 2390 105.
IZVOR: VETERINARSKI FAKULTET SVEUČILIŠTA U ZAGREBU
FOTO: FREEPIK, ILUSTRACIJA