LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Natječaj za smještaj

Raspisani natječaji za smještaj u studentske domove u Zagrebu i Splitu

Donosimo detalje natječaja dvaju najvećih studentskih centara u Hrvatskoj – onoga u Zagrebu i onoga u Splitu.

Donosimo detalje natječaja dvaju najvećih studentskih centara u Hrvatskoj – onoga u Zagrebu i onoga u Splitu.

Nakon nedavne odluke MZO-a o kvotama za subvencionirani smještaj u učeničkim i studentskim domovima te privatnom smještaju, Studentski centar u Zagrebu i Studentski centar u Splitu već su raspisali ovogodišnje natječaje.​​​​​​

Studentski centar u Zagrebu

Pravo na smještaj imaju redoviti studenti državljani Hrvatske, Europske unije s prijavljenim boravkom u RH, osobe sukladno posebnim odlukama MZO-a i studenti s invaliditetom poslijediplomskih sveučilišnih studija koji nemaju zasnovan radni odnos i/ili ne obavljaju samostalnu djelatnost obrta, slobodnog zanimanja i/ili poljoprivrede i šumarstva.

Studenti i maturanti koji se natječu dokumentaciju šalju od 1. srpnja do 23. srpnja 2021. (računajući taj dan) na adresu:

Studentski centar u Zagrebu
Poslovnica za smještaj studenata
Savska cesta 25
10 000 Zagreb.

Potrebno je poslati i online prijavu od 1. srpnja do 23. srpnja na poveznici. Rezultati natječaja bit će objavljeni do 16. kolovoza 2021, a do tada možete proučiti detalje Natječaja u dokumentu na poveznici ili u nastavku.

Oni koji nemaju AAI identitet trebaju zatražiti privremeni pristup web-profilu Poslovnice za smještaj, Studentskog centra u Zagrebu. Pravo na privremeni pristup profilu, koji omogućuje da ispunite web-prijavu, možete dobiti ako na e-adresu poslovnica@sczg.hr pošaljete sljedeće podatke: ime i prezime, OIB, datum rođenja, kontakt broj mobitela ili telefona.

Osim toga moguće je dobiti dodatne informacije radnim radnom od 1. srpnja do 23. srpnja u vremenu od 8 do 20 sati na telefon 01 4593 641, 01 4593 582 i 01 4593 570, kao i na e-adresu poslovnica@sczg.hr.


Studentski centar u Splitu

Raspisan je Natječaj za raspodjelu mjesta u studentskim domovima, te učeničkim domovima za akademsku 2021/2022. godinu, za redovite studente sveučilišnih i stručnih studija Sveučilišta u Splitu, stoji na stranici SC-a.

Prijave se šalju od 1. srpnja do 20. srpnja do 14 sati online za obrazac A, odnosno do 20. srpnja do ponoći za svu ostalu dokumentaciju i to preporučenom poštom.

Oni koji nemaju AAI identitet obrazac A mogu popuniti ovdje, pod uvjetom da kliknu na opciju Registracija.

Privremeni rezultati bit će objavljeni najkasnije do kraja druge polovice kolovoza na web-stranici Studentskog centra.

Detalji natječaja dostupni su na poveznici i u nastavku.

FOTO: STUDENTSKI.HR