LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentski poslovi

Puni se baza studentskih poslova – ponuda je raznovrsna, a satnica i do 100 kuna

Donosimo aktualnu ponudu studentskih poslova diljem Hrvatske za sve one koji ovoga ljeta žele zaraditi.

Donosimo aktualnu ponudu studentskih poslova diljem Hrvatske za sve one koji ovoga ljeta žele zaraditi.

S aktualnom sezonom i dolaskom slobodnog vremena nakon ispitnih rokova puni se baza studentskih poslova i to ne samo u Zagrebu nego i u ostatku Hrvatske.

Svi oni koji žele zaraditi koju kunu ovog ljeta mogu birati između brojnih oglasa i područja rada – uz klasične sezonske poslove, tu su i administrativni, fizički i ostali poslovi. Ponudu poslova moguće je pratiti pod rubrikom Poslovi na portalu Studentski.hr, kao i na Facebook stranici Studentski poslovi.

Rad na recepciji, Zagreb, 26,56 kn/h

Gyms4You traži studenta/icu za rad na recepciji, upis članova, naplatu članarina, održavanje prostora čistim i urednim. Od kandidata se očekuje da bude opušten, odgovoran, komunikativan i motiviran te da ima znanje rada u Wordu i Excelu. Radilo bi se u smjeni od 8 sati, od 12 do 20 sati, od ponedjeljka do petka.

Odjel gradnje, Rijeka, 28 kn/h

Lidl traži aktivnu pomoć voditelju građevinskih projekata u svakodnevnim poslovima, narudžbi i obradi dokumentacije, komunikaciji sa sudionicima u gradnji itd. Student/ica treba studirati na Građevinskom fakultetu, biti dostupan za rad minimalno tri dana tjedno, poznavati rad u AutoCadu i slično. Više informacija dostupno je ovdje.

Vozač glisera, Medulin, 30 kn/h


Traži se vozač glisera koji ima potrebnu dozvolu za voditelja brodice i vozačku za automobil te može raditi od 20. lipnja do 15. rujna 2021. Posao bi se odrađivao u Medulinu, a više o poslu možete pročitati na poveznici.

Asistent u uredu škole stranih jezika, Zagreb, 30 kn/h

Asistent u Angli radio bi od 30. kolovoza 2021. u Zagrebu na Kvaternikovu trgu uz početni honorar od 30 kuna po satu. Student/ica bi vodio/la administraciju, upisivao polaznike u semestar, odnosno školsku godinu, komunicirao s klijentima, unosio podatke u bazu polaznika, asistirao u osmišljavanju i provedbi marketinških aktivnosti, kreirao i objavljivao sadržaj na društvenim mrežama, pružao podršku nastavnicima i slično.

Prijave se podnose do 20. lipnja 2021, a novi će suradnik biti izabran preko selekcijskog postupka koji će uključivati provjeru životopisa, motivacijskog pisma, rješavanje kreativnog zadatka, provjeru stručnih kompetencija i intervju.

Agent prodaje na njemačkom jeziku, Zagreb, 45 kn/h

Lead me media traži talentirane prodavače koji su spremni raditi za konkurentnu plaću. Radi se o telefonskom kontaktiranju korisnika u svrhu promoviranja usluge tvrtke uz visoke provizije, na što idu i bonusi ovisno o ostvarenom rezultatu. U oglasu se navodi da je radno vrijeme od 10 do 18 od ponedjeljka do petka te da je osnovna plaća prvo 6760 kuna, a nakon 3 mjeseca 7500 kuna.

Fizički poslovi, Kaštel Gomilica, 45 kn/h

U Kaštel Gomilici traži se ispomoć mornarima u charter-bazi kod pripreme brodova za ukrcaj gostiju i dostavljanje opreme iz skladišta na plovilu. Radi se samo subotom za satnicu od 45 kuna. Detaljnije pročitajte ovdje.

Rad s djecom s teškoćama u razvoju, Ivanić Grad, 50 kn/h

Udruga roditelja djece i osoba s invaliditetom Mali princ traži nekoga za izvođenje informatičkih radionica za djecu s teškoćama u razvoju i osobe s invaliditetom. Radi se o instrukcijama iz osnovne razine informatike, a radno je vrijeme nepuno, prijepodne ili popodne. Detaljnije je moguće pronaći ovdje.

Projektiranje, Split, 60 kn/h

Studentski centar u Splitu traži studenta/icu završne godine Fakulteta građevinarstva, arhitekture i geodezije za ispomoć pri izradi idejnog rješenja i vizualizaciju u 3D animaciji za poslovni prostor. Satnica je 60 kuna, a prijave se zaprimaju do 18. lipnja. Detaljnije pronađite ovdje.

Čišćenje plovila, Split, 60 kn/h

Traži se student za čišćenje plovila, samo subotom, najčešće od 9 do 16 sati. Satnica je 60 kuna, a više je moguće pronaći na poveznici.

Web-designer, Zagreb, 70-100 kn/h

Primamljiva satnica od 70 do 100 kuna nudi se studentu/ici koji posjeduju talent, znaju raditi u Figmi ili sličnim alatima, koriste engleski u govoru i pismu, imaju osnovno poznavanje HTML-a i CSS-a, odnosno to je plus, organizirani su, komunikativni itd.

U opisu zadatka stoji dizajniranje kompletnih web-stranica, dizajniranje pojedinih elemenata za već postojeće web-stranice, odabiranje i obrada postojećih website predložaka/tema. Kandidat bi trebao moći raditi 80 sati mjesečno uz rad od kuće. Detaljne informacije dostupne su ovdje.

Vođenje nastave gitare ili klavijature, Zagreb, 60 kn/h

Umjetnička udruga Glazbena Galerija traži studente/ice za raznih fakulteta glazbenog obrazovanja za vođenje nastave gitare ili klavijatura uz satnicu od 60 kuna.
FOTO: PIXABAY