LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
PR Book Club predstavlja Postani PRofesionalac

PublikaR organizira novo interaktivno predavanje Postani PRofesionalac

Drugo izdanje PR Book Cluba na zanimljiv će način predstaviti djelić svakidašnje PR-struke široj javnosti.

Drugo izdanje PR Book Cluba na zanimljiv će način predstaviti djelić svakidašnje PR-struke široj javnosti.

Udruga PublikaR predstavlja drugo interaktivno predavanje u sklopu svog projekta PR Book Club pod nazivom Postani PRofesionalac. Predavanje će se odviti 30. studenog online s početkom u 18 sati.

Drugo izdanje PR Book Cluba obradit će knjigu Agencije za odnose s javnošću autorice Mirele Holy te na zanimljiv način predstaviti djelić svakidašnje PR-struke široj javnosti.

 

Knjiga Agencije za odnose s javnošću nudi opći pregled na osnovne pojmove jedne od rastućih profesija u Hrvatskoj te na jednostavan način objašnjava organizacijsku strukturu radnog mjesta specijalista za odnose s javnošću. Budući da još uvijek opća populacija nije u potpunosti upoznata s pravom funkcijom profesije odnosa s javnošću, cilj ovog interaktivnog predavanja jest upravo na zabavan i ležeran način prikazati sadašnjim i budućim studentima medijskih profesija, ali i svim zainteresiranima, osnovne pojmove odnosa s javnošću.

 

Na event se možete prijaviti preko poveznice, a više informacija o samom događaju možete pronaći na službenom Facebook događaju.

FOTO: UNSPLASH