LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Izlazak u kino

Provjeri odličnu ponudu za studente u ožujku u kinu Tuškanac

Studenti, požurite u kino!

Studenti, požurite u kino!

Kino Tuškanac provodi gostujući program pod nazivom „Tuškanac u gostima“ tijekom kojeg u ožujku prikazuje portretni ciklus glumice Marilyn Monroe, redatelja Veljka Bulajića i redateljice Márte Mészáros te druge filmske naslove iz distribucije.

 


VEZANO: 10 najbolje plasiranih hrvatskih pjesama na Eurosongu




Tuškanac u gostima

 

Kino Tuškanac svojim posjetitelja tijekom ožujka nudi prikaz nekih od najznačajnijih filmova svih vremena. Tako će gledatelji moći uživati u ciklusu filmova poznate glumice Marilyn Monroe – klasiku u režiji Howarda Hawks „Muškarci više vole plavuše“, komediji  „Neki to vole vruće“ i mnogim drugima.

 

Mjesto prikazivanja filma

 

Projekcija filmova održavat će se na tri lokacije koje su bliske studentima; kino Forum u dvorištu Studentskog doma Stjepan Radić, MM Centar koji je smješten u dvorištu Studentskog centra te u KIC-u u Preradovićevoj ulici.

 

Raspored projekcija

 

Raspored projekcija svih filmova možete pronaći na poveznici, a ulaznice je moguće kupiti na blagajni kina Forum, odnosno Kulturno informativnog centra KIC sat vremena prije početka, ali i online putem platforme ulaznice.hr, a cijena ulaznice iznosi 4 eura.

FOTO: FOTO: CANVA, ILUSTRACIJA