LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Vijesti iz ZET-a

Produljenje ZET-ovih pretplatnih karata moguće je bez ovjere zahtjeva na fakultetu

Ne zaboravite na vrijeme produljiti svoju ZET pretplatu. To možete učiniti na prodajnim mjestima ZET-a i kod partnera bez prethodne ovjere zahtjeva na fakultetu.

Ne zaboravite na vrijeme produljiti svoju ZET pretplatu. To možete učiniti na prodajnim mjestima ZET-a i kod partnera bez prethodne ovjere zahtjeva na fakultetu.

Vozite li se javnim prijevozom u Zagrebu, nemojte zaboraviti produljiti svoju pretplatnu kartu na vrijeme. Naime, iz ZET-a podsjećaju da postojećim studentima pravo na nju vrijedi do 31. listopada. Produljiti kartu možete jednostavno (i već sada) pomoću elektroničke baze ISAK. Postupak je to koji se ne naplaćuje, nije potrebno donositi fotografiju ako stara odgovara vašem izgledu, a podaci se samo ažuriraju na postojećoj kartici.

Od 20. kolovoza svoju pretplatnu kartu možete produljiti na prodajnim mjestima ZET-a i kod partnera, na kioscima Tiska i iNovina bez ovjere ZET-ova zahtjeva na fakultetu. Omogućila je to elektronička baza podataka u kojoj se ažuriraju podaci o studentima.

ZET ima posebne obavijesti za ove skupine studenata i učenika:

– Studenti prve akademske godine, kojima je prebivalište na području gradova Velike Gorice i Zaprešića, moraju ovjeriti Zahtjev ZET-a u obrazovnoj instituciji koju pohađaju, kao i u nadležnoj službi Grada.
 
Redoviti studenti, kao i učenici s prebivalištem na području općina Bistra, Stupnik i Luka obvezni su radi ostvarivanja prava na subvenciju Zahtjev ovjeriti u nadležnoj službi općine.

Sve buduće korisnike javnog prijevoza iz ZET-a upozoravaju da što prije izrade svoje pretplatne karte jer potvrda o predaji zahtjeva za izradu nije zamjena za valjanu kartu. Više informacija pronađite ovdje.

FOTO: STUDENTSKI.HR