LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Europska volonterska služba

Prilika za desetomjesečno volontiranje i učenje o umjetnosti u talijanskoj provinciji Chieti

U sklopu projekta Europske volonterske službe tri osobe u dobi od 18 do 30 godina dobit će priliku volontiranjem se uključiti u brigu o lokalnim opipljivim i neopipljivim dobrima u talijanskoj pokrajini Chieti.

U sklopu projekta Europske volonterske službe tri osobe u dobi od 18 do 30 godina dobit će priliku volontiranjem se uključiti u brigu o lokalnim opipljivim i neopipljivim dobrima u talijanskoj pokrajini Chieti.

Europska volonterska služba (EVS) pruža priliku za volontiranje u talijanskoj pokrajini Chieti trima mladim osobama iz Hrvatske, Armenije i Španjolske u dobi od 18 do 30 godina. U sklopu projekta Volunteers for the Common Good volonterski rad bit će usmjeren na promoviranje volonterskih aktivnosti, mogućnosti za volontiranje za mlade te stvaranje kataloga umjetničkih djela iz dobrotvornih ustanova u Chieti.

Trajanje ovoga projekta u Italiji predviđeno je na deset mjeseci, od rujna 2018. pa sve do srpnja 2019. godine Za prijavu je potrebno poslati životopis elektronskom poštom na europa@csvch.org. Ne postoje zahtjevi za bilo kakve profesionalne kvalifikacije, niti je poznavanje talijanskog jezika jedan od kriterija. Od velike su važnosti motivacija i spremnost na timski rad, a od kandidata se očekuje i fleksibilnost, otvorenost za nove ideje i iskustva te tolerantnost i suradnja.

Volontiranje je neplaćeno i odvija se u punom radnom vremenu. Pokriveni su svi najvažniji troškovi povezani s vašim volonterskim projektom. Osigurani su smještaj i hrana te lokalni prijevoz po potrebi, a postoji mogućnost i za malim džeparcem. Svi su volonteri osigurani tijekom boravka u inozemstvu.

Prilika za srednjoškolce i studente: stipendije za studij latinskog i grčkog jezika u srcu Italije


Više informacija možete pronaći na linku.

Članak je nastao u sklopu projekta Informiranje – pravo mladih koji provodi udruga SIK uz financijsku potporu Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Sveučilište u Parmi dodjeljuje stipendije za dvogodišnji magistarski studij


IZVOR: STUDENTSKI CENTAR SPLIT
FOTO: UNSPLASH