LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Falling Walls Split Lab

Prilika da predstavite inovativne ideje za rješavanje globalnih problema i povežete se sa stručnjacima iz cijelog svijeta

Sudjelovanje u ovom događaju otvara mogućnost plasiranja inovativnih ideja na međunarodnu razinu, s vrhuncem u glavnom događaju koji će se održati u Berlinu.

Sudjelovanje u ovom događaju otvara mogućnost plasiranja inovativnih ideja na međunarodnu razinu, s vrhuncem u glavnom događaju koji će se održati u Berlinu.

Sveučilište u Splitu i ove će godine sudjelovati u međunarodnoj znanstvenoj platformi Falling Walls, globalnom događaju koji povezuje znanost, poslovanje i društvo. Ovaj jedinstveni događaj okuplja inovatore iz različitih disciplina s ciljem rušenja granica i poticanja znanstvenih rješenja za globalne izazove.

Spremni ste promijeniti svijet? Podijelite svoju inovativnu ideju na znanstvenoj pozornici


Falling Walls platformu organizira istoimena zaklada, neprofitna organizacija sa sjedištem u Berlinu koja od 1989. godine promovira oblikovanje bolje budućnosti kroz znanost i inovacije. Zaklada okuplja znanstvenike, mislioce, umjetnike i donositelje odluka iz cijelog svijeta, potičući dijalog i suradnju u cilju stvaranja održivijeg i uključivijeg društva. Vizija ove organizacije je rušenje barijera između različitih društvenih sektora te omogućavanje znanstvenicima da podijele svoja otkrića s širom publikom.

Zagrebačko sveučilište ostvarilo povijesni uspjeh na međunarodnoj rang-ljestvici, Sveučilište u Splitu zabilježilo veliki pad


Studenti i profesionalci iz svih disciplina, osobito oni na početku svoje karijere, pozvani su da se prijave za sudjelovanje na Falling Walls Labs. Ovaj događaj pruža priliku sudionicima da predstave svoje inovativne ideje koje doprinose rješavanju svjetskih problema. Zainteresirani se mogu prijaviti putem službene stranice Falling Walls, odabirom Split Lab opcije i ispunjavanjem obrasca za prijavu. Rok za prijave je 20. rujna 2024. godine, a održavanje Falling Walls Split Laba zakazano je za 30. rujna 2024. godine

U Splitu se održava ljetna škola o etičnosti ekonomskih procesa, raspodjeli bogatstva i doprinosima nauka Crkve


Sudjelovanje u ovom događaju otvara mogućnost plasiranja inovativnih ideja na međunarodnu razinu, s vrhuncem u glavnom događaju koji će se održati u Berlinu od 7. do 9. studenog 2024. godine. Organizatori pozivaju sve zainteresirane da se prijave i iskoriste priliku za povezivanje sa znanstvenicima i stručnjacima iz cijelog svijeta, doprinoseći zajedničkoj viziji boljeg i održivijeg sutra.

IZVOR: SVEUČILIŠTE U SPLITU
FOTO: FREEPIK / ILUSTRACIJA