LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Sveučilište u Rijeci

Prijavite se na natječaj i postanite voditelj Ureda za studentski standard ili Ureda za udruge

Studenti Sveučilišta u Rijeci imaju priliku prijaviti se na jedan od dva aktualna natječaja za voditelje Ureda SZSUR-a.

Studenti Sveučilišta u Rijeci imaju priliku prijaviti se na jedan od dva aktualna natječaja za voditelje Ureda SZSUR-a.

Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu raspisao je dva natječaja za voditelje Ureda SZSUR, a rok za prijavu jest 28. siječnja 2020. godine.

Natječaj za voditelja Ureda za studentski standard SZSUR

Pravo na sudjelovanje u ovom natječaju imaju studenti Sveučilišta u Rijeci, koji su u posljednje dvije godine studija skupili minimalno 60 ECTS-a.

Osim toga, pravo prijave imaju oni studenti koji nisu razriješeni dužnosti kao članovi Studentskog zbora Sveučilišta u Rijeci Odlukom Skupštine Studentskog zbora radi neispunjavanja povjerenih im dužnosti određenih Zakonom ili Statutom Studentskog zbora Sveučilišta u Rijeci, povrede ugleda dužnosti koju su obnašali, zlouporabe položaja ili prekoračenja novih ovlasti te da nisu prekršili zakonske, podzakonske i druge važeće propise ili odredbe Statuta.

Mandat voditelja Ureda za studentski standard traje dvije godine, a detaljne informacije o natječaju i načinu prijave možete pronaći ovdje.

Natječaj za voditelja Ureda za udruge

Što se tiče prava na sudjelovanje u natječaju, ona su jednaka kao i u ranije navedenom natječaju te mandat, također, traje dvije godine

Detaljne informacije o ovome natječaju, zajedno s informacijama o načinu prijave možete pronaći na poveznici.

FOTO: WIKIPEDIA