LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Društveni hackathon

Prijavi se na Hack4Split 2022 i učini svoju zajednicu boljim mjestom za život!

Najbolje timove očekuju razne korisne nagrade i novčani fond za daljnji razvoj.

Najbolje timove očekuju razne korisne nagrade i novčani fond za daljnji razvoj.

Ostalo je još malo do završetka prijava za ovogodišnji društveni hackathon Hack4Split, točnije prijave završavaju 26. ožujka u 23:59!

 

Pozivamo sve zainteresirane, neovisno o obrazovanju i zanimanju, da se prijave na hackathon i doprinesu rješavanju problema u našoj lokalnoj zajednici, a sve to kroz prizmu UN-ciljeva održivog razvoja. Hack4Split je dvodnevno natjecanje usmjereno rješavanju društvenih problema te osmišljavanju društvenih inovacija i društveno korisnih rješenja.

 

Rješenje koje želite razviti može biti društveno-korisnog, humanističkog, tehnološkog ili inženjerskog karaktera, dakle nema ograničenja niti unaprijed postavljenog okvira, bitno je samo da se primjenom doprinosi postizanju jednog od UN-ciljeva održivog razvoja.

 

Imate li ideju koja bi unaprijedila život u zajednici, ali nemate tim ili platformu za prezentiranje svoje ideje? Možda se želite angažirati oko rješenja nekog od gorućih problema vaše lokalne zajednice. Upoznajte se s raznim UN-ciljevima održivog razvoja i prijavite se na Hack4Split. Prijave se vrše putem poveznice

 

Najbolje timove očekuju razne korisne nagrade i novčani fond za daljnji razvoj, a organizaciju hackathona su sponzorstvom poduprli Dobar tek, Wolt, ZIP Line Split, SmartNinja Hrvatska, Mirakul edukacijski centar, OTP banka d.d. i The Daltonist Craft Bar.

 

Hack4Split će se održati 9. i 10. travnja, a organiziraju ga Poduzetnički centar Split zajedno sa Studentskim poduzetničkim inkubatorom Ekonomskog fakulteta u Splitu. Partneri u organizaciji su Ensoco, Split Tech City i Digital Nomad Associaton Croatia.

FOTO: PRESS