LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentski smještaj

Prijave za jednokrevetne sobe u Zagrebu: cilj je izrada liste prema težini zdravstvenih teškoća

Služba za školsku i adolescentnu medicinu Zavoda „Dr. Andrija Štampar” započela je primanje dokumentacije za smještaj u jednokrevetne sobe u studentskim domovima zbog zdravstvenih razloga za akademsku godinu 2024./2025., a rok za dostavu molbi je 31. kolovoza 2024. godine.

Služba za školsku i adolescentnu medicinu Zavoda „Dr. Andrija Štampar” započela je primanje dokumentacije za smještaj u jednokrevetne sobe u studentskim domovima zbog zdravstvenih razloga za akademsku godinu 2024./2025., a rok za dostavu molbi je 31. kolovoza 2024. godine.

Služba za školsku i adolescentnu medicinu Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Dr. Andrija Štampar započela je primanje dokumentacije za smještaj u jednokrevetne sobe u studentskim domovima zbog zdravstvenih razloga za akademsku godinu 2024./2025. Zahtjevi i medicinska dokumentacija (ne starija od 12 mjeseci) trebaju biti poslani na adresu Zavoda, Mirogojska 16, 10 000 Zagreb, s naznakom za Povjerenstvo. Rok za dostavu molbi je 31. kolovoza 2024. godine. Studenti trebaju navesti osobne podatke te fakultet koji pohađaju.
 

Cilj i postupak prijave


Cilj postupka je izraditi listu studenata prema težini zdravstvenih teškoća, bez kontraindikacija za smještaj u jednokrevetne sobe. Postupak provodi Povjerenstvo specijalista školske medicine, koje će utvrditi i listu studenata kojima se smještaj ne preporučuje. Liste će biti dostavljene Studentskom centru, koji će ih objaviti na svojim mrežnim stranicama radi zaštite privatnosti, poredane abecednim redom.

Zagrebački SC objavio konačne rezultate natječaja za studentski smještaj, provjerite detaljno bodovanje


 

Prigovori na odluku


Studenti nezadovoljni mišljenjem povjerenstva mogu podnijeti prigovor u roku od osam dana od objave liste. Prigovor se može poslati e-poštom na pisarnica@stampar.hr ili osobno dostaviti na adresu zavoda. Stručni kolegij Službe za školsku i adolescentnu medicinu razmatra prigovor i donosi stručno mišljenje u roku od osam dana, koje se dostavlja podnositelju prigovora.
 

Prednost i preventivna zdravstvena zaštita


Studentski centar u Zagrebu objavio rješenja prigovora za studentski smještaj


Prednost za smještaj u jednokrevetne sobe imaju studenti s težim zdravstvenim teškoćama kojima boravak u takvom smještaju olakšava brigu o bolesti. Bolesti koje isključuju smještaj uključuju epilepsiju, šećernu bolest, srčane tegobe i slične zdravstvene probleme. Studenti viših godina pregled mogu obaviti u nadležnim ambulantama školske i adolescentne medicine, dok brucoši pregled obavljaju kod školskog liječnika srednje škole koju su završili. Studenti se na pregled trebaju naručiti telefonski.

Više informacija pročitajte na poveznici.
IZVOR: STUDENTSKI CENTAR U ZAGREBU
FOTO: STUDENTSKI CENTAR U ZAGREBU