LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
U okviru projekta Mladi za mlade

Pridruži nam se na filmskoj večeri u Centru za razvoj mladih, prijavi se još danas i pogledaj nagrađivane filmove

Ako se želiš malo podružiti s ljudima, a usto pogledati i odlične i nagrađivane filmove, pozivamo te da nam se pridružiš na večeri s puno kokica, pridruži nam se na filmskoj večeri u Centru za razvoj mladih.

Ako se želiš malo podružiti s ljudima, a usto pogledati i odlične i nagrađivane filmove, pozivamo te da nam se pridružiš na večeri s puno kokica, pridruži nam se na filmskoj večeri u Centru za razvoj mladih.

Centar za razvoj mladih ove veljače nastavlja s aktivnostima u sklopu održavanja projekta „Mladi za mlade – jačanje zajednice mladih osoba u riziku od socijalne isključenosti” u partnerstvu s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje, područnim uredom Sisak te s udrugama Institut za stručno usavršavanje mladih, Ženska soba i Udrugom mladih Futurum Montis, uz financijsku potporu Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.

Mladi za mlade je projekt koji je pokrenut s ciljem jačanje zajednice mladih osoba u riziku od socijalne isključenosti. Kao rješenje na  problem mladih koji žive u nepovoljnom položaju, Centar za razvoj mladih provodi projekt Mladi za mlade na području Grada Zagreba, Općine Ravna Gora i Grada Siska. Projekt traje tri godine, a sastoji se od provođenja aktivnosti građenja vještina, uvoda u profesionalni razvoj, ali i kvalitetno provođenje slobodnog vremena s drugim mladim ljudima putem filmskih i kviz večeri.

Filmska večer održat će se u srijedu, 8. ožujka od 17.30 h u prostorijama Centra za razvoj mladih, Ivana Rendića 15. Planirano je gledanje filmova Prevarantice s Wall streeta i Don’t worry darling. Filmovi sa životnim porukama koji stavljaju u fokus brige i ponašanja zajednica i bitku za rastom. Iako ozbiljniji, filmovi su puno komedije koji pružaju olakšano gledanje. Uz filmove predviđene su i igre tijekom filma. 

Ako se želiš malo podružiti s ljudima, a usto pogledati i odlične i nagrađivane filmove, pozivamo te da nam se pridružiš na večeri s puno kokica, a prijaviti se možeš ovdje ili u nastavku objave. 

Projekt „MLADI ZA MLADE – jačanje zajednice mladih osoba u riziku od socijalne isključenosti“ provodi Centar za razvoj mladih u partnerstvu s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje, područnim uredom Sisak te s udrugama Institut za stručno usavršavanje mladih, Ženska soba – Centar za seksualna prava i Udrugom mladih Futurum Montis, uz financijsku potporu Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.
FOTO: STUDENTSKI.HR VIA CANVA