LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentski smještaj

Poznat je datum do kojeg se moguće prijaviti za ljetni ili produženi smještaj u studentskom domu

Donosimo detalje prijave za ljetni ili produženi smještaj u zagrebačkom Studentskom domu Stjepan Radić.

Donosimo detalje prijave za ljetni ili produženi smještaj u zagrebačkom Studentskom domu Stjepan Radić.

Studenti koji žele koristiti ljetni smještaj u Studentskom domu Stjepan Radić od 16. srpnja do 31. kolovoza trebaju se prijaviti u upravi studentskog doma u kojem su smješteni do 30. lipnja 2021. godine.

Oni koji trenutno nisu u studentskom domu, a žele koristiti ljetni smještaj, mogu se prijaviti u Poslovnici za smještaj na adresi Savska cesta 25, u radnom vremenu sa strankama, odnosno od ponedjeljka do petka, od 8 do 15 sati. Prijave se primaju i putem e-adrese poslovnica@sczg.hr, a potrebno je poslati ime, prezime, datum rođenja, OIB i kontakt broj mobitela, napominju iz SC-a. Cijena ljetnog smještaja iznosi 900 kuna i plaća se u Studentskom domu Stjepan Radić.

Studenti koji imaju studijske obaveze na fakultetu iza 15. srpnja 2021. uz predočenje potvrde s fakulteta mogu koristiti pravo na produženi smještaj, no tada plaćaju iznos od 20 kuna po noći. Potvrdu za ostvarivanje prava na produženi smještaj potrebno je dostaviti u Poslovnicu za smještaj na jednaku adresu i u jednako vrijeme kao za ljetni smještaj. Na potvrdi treba biti jasno naznačeno do kada student ima studijske obaveze.

Studentima će sve vrijeme biti dostupan domski internet, no prije useljenja svakako trebaju odraditi liječnički pregled ako već nisu. Iznimno, pišu iz SC-a, studenti koji ne obave liječnički pregled kod liječnika školske ili sveučilišne medicine, mogu isti obaviti kod svojeg liječnika opće prakse u mjestu stanovanja.
FOTO: STUDENTSKI.HR