LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Sveučilišni centar Koprivnica

Poziv na javno predavanje o gospodarskim odnosima Europske unije i Kine

Na predavanju će biti predstavljeno gospodarsko okruženje Kine i njezin utjecaj na gospodarske odnose sa zemljama EU s posebnim fokusom na Hrvatsku.

Na predavanju će biti predstavljeno gospodarsko okruženje Kine i njezin utjecaj na gospodarske odnose sa zemljama EU s posebnim fokusom na Hrvatsku.

Xufeng (Jess) Jia, starija stručna suradnica Podravke za pravne poslove vezane za kinesko tržište, održat će javno predavanje pod nazivom “EU - China Economic Relations” u Sveučilišnom centru u Koprivnici (Trg dr. Žarka Dolinara 1) u četvrtak 3. prosinca 2015. u 16 i 30 sati.

U svjetlu trenutnih previranja globalne moći, Jia će predstaviti gospodarsko okruženje Kine i njezin utjecaj na gospodarske odnose sa zemljama EU s posebnim fokusom na Hrvatsku.

U sklopu Podravka grupe, osim pravnih poslova s Kinom, Jia je uključena i u druge prekogranične projekte, posebice ulazak na nova tržišta. Prije dolaska u Podravku, u Bruxellesu je radila kao znanstvena novakinja na području euroazijskih odnosa te kao korporativna odvjetnica u Šangaju.

LLM Magisterij prava završila je na Sveučilištu u Hamburgu, a pravosudni magisterij stekla je na East China University of Political Science and Law u Šangaju. Danas je doktorandica nizozemskog Erasmus University of Rotterdam. Posljednjih nekoliko godina aktivno se bavi i predaje u području gospodarskih odnosa zemalja Europske unije i Kine, kineskih inozemnih spajanja i preuzimanja (M & A) te kako poslovati s Kinom iz perspektive ekonomskih i pravnih poslova.

Organizatori vjeruju da je tema predavanja od izuzetnog interesa, ne samo za studente i nastavnike Sveučilišta Sjever, već i za širu zajednicu te pozivaju da im se pridružite na predavanju.

 

FOTO: UNIN