LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Cjeloživotno učenje

Potraži edukaciju po svojoj mjeri

EduCentar izdvojio je nekoliko obrazovnih programa koji pomaži pri stjecanju dodatnih kompetencija važnih za zapošljivost na tržištu rada.

EduCentar izdvojio je nekoliko obrazovnih programa koji pomaži pri stjecanju dodatnih kompetencija važnih za zapošljivost na tržištu rada.

Vjerujemo kako si upoznat/a s idejom i konceptom cjeloživotnog učenja. Fakultetska diploma nije ključan faktor pri zapošljavanju, potreban je čitav set znanja i vještina kojima dokazuješ budućem poslodavcu da si ti pravi izbor. Kako bi povećao svoju konkurentnost i zapošljivost na tržištu rada, EduCentar izdvojio je nekoliko obrazovnih programa koji će ti pomoći pri stjecanju dodatnih kompetencija.

Napredno poznavanje Excela nije stavka koja bi trebala biti navedena u tvom životopisu "reda radi". Potrudi se steći pisanu potvrdu koja dokazuje da "izvrsno poznavanje rada na računalu" nije prazno slovo na papiru. Cognita ti nudi priliku da svoju potvrdu stekneš online! Riječ je o jednogodišnjim naprednim e-learning tečajevima kojima pristupaš unutar 365 dana, a vrijeme i mjesto biraš sam/a! Idealno za sve koji ne vole biti ovisni o vremenu i prostoru!

Još je jedna stavka kojom se volimo hvaliti u životopisu poznavanje jezika. I to na C1 razini! Bravo za tebe ako uistinu poznaješ jezik na toj razini, ali zašto ne bi potkrijepio svoje znanje jezičnim certifikatom? Lingua grupa provodi međunarodne ispite iz engleskog jezika na nekoliko razina. Kad položiš najvišu razinu, CPE (Cambridge Certificate of Proficiency in English), funckcionalno i efikasno ćeš koristiti engleski jezik – gotovo na razini izvornog govornika. Nije loše, zar ne?

Imaš li ponekad osjećaj da nisi dovoljno upoznat/a sa svim privilegijama stečenim ulaskom Hrvatske u Europsku Uniju? Tvoje znanje o EU uključuje broj članica i malo činjenica iz povijesti? Projectus grupa ima rješenje! Saznaj sve o funkcioniranju EU na treninzima osmišljenima u skladu s tvojim potrebama. Fondovi, pravni sustav, povijest... sve te čeka na jednom mjestu!

Ako želiš naučiti još, posjeti EduCentar, i biraj između hrpe tečajeva stranih jezika, različitih radionica, treninga i obrazovnih programa. Izaberi edukaciju i zaposli se!

FOTO: FLICKR