LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentski smještaj

Postoji alat za izračun bodova za studentski dom, provjerili smo kako radi

Stanomat je digitalni alat koji studentima Sveučilišta u Zagrebu omogućuje da brzo izračunaju svoje bodove za prijavu u studentski dom, pomažući im da procijene svoje šanse za subvencionirani smještaj.

Stanomat je digitalni alat koji studentima Sveučilišta u Zagrebu omogućuje da brzo izračunaju svoje bodove za prijavu u studentski dom, pomažući im da procijene svoje šanse za subvencionirani smještaj.

Ostalo je još nešto vremena do rezultata natječaja za studentski dom u Zagrebu, a možda vas zanima kako stojite i kolike su vam šanse. Stanomat – Vaš studentski kalkulator je alat koji vam u tome može pomoći. Studenti Tehničkog veleučilišta u Zagrebu, Ivo Baćilo i Mario Vata, razvili su ovu korisnu aplikaciju koja omogućuje jednostavno izračunavanje bodova za studentske domove.

Zagrebački SC objavio konačne rezultate natječaja za studentski smještaj, provjerite detaljno bodovanje


Stanomat je digitalni alat dostupan na stanomat.azurewebsites.net, namijenjen studentima Sveučilišta u Zagrebu koji su aplicirali za studentski dom i žele izračnuati svoje bodove. Upravo to studentima omogućuje ova aplikacija da brzo i lako izračunaju svoje bodove za prijavu u studentski dom.

Studentski centar u Zagrebu objavio rješenja prigovora za studentski smještaj


Korisnici unose podatke poput prosjeka ocjena, ECTS bodova, obiteljskih prihoda i drugih važnih socijalnih faktora, a Stanomat automatski izračunava bodove koji su ključni za dobivanje subvencioniranog smještaja. Alat je još u fazi razvoja, ali već sada nudi korisnicima praktičan način za procjenu svojih šansi za smještaj u studentskom domu.

Zagrebački SC objavio ključne uvjete za smještaj, bez toga nećete moći useliti u domove


Verzija 1.2 lansirana je u srpnju 2024. godine, a studenti se potiču da isprobaju alat i podijele svoje povratne informacije kako bi se aplikacija dodatno poboljšala i prilagodila njihovim potrebama.

IZVOR: STANOMAT
FOTO: STUDENTSKI CENTAR U ZAGREBU / CANVA