LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Sveučilište u Splitu

Postanite dio Studentskog poduzetničkog inkubatora

Studentski poduzetnički inkubator u Splitu prima nove članove i pruža studentima mogućnost sudjelovanja u programu "Student Business Academy".

Studentski poduzetnički inkubator u Splitu prima nove članove i pruža studentima mogućnost sudjelovanja u programu "Student Business Academy".

U studenom 2015. na Ekonomskom fakultetu u Splitu otvoren je Studentski poduzetnički inkubator za sve studente Sveučilišta u Splitu, u kojem mladi imaju pristup tehnički opremljenom coworking prostoru te dobivaju mentorsku podršku u razvoju svojih poslovnih modela i projekata. Osim prostora i mentora, imaju različite edukacije i radionice, networking događaje, poslovno savjetovanje i podršku i pripremu za nacionalna i međunarodna natjecanja.

SPI prima nove članove jednom po semestru te su trenutno u tijeku prijave za ljetni semestar. Studenti koji se prijave imat će priliku sudjelovati u programu Student Business Academy. Sudionici programa će, uz mentore (profesore i poduzetnike), naučiti kako kritički sagledati svoj poslovni plan, kako razviti svoju ideju te će imati konstantnu podršku mentora u daljnjoj realizaciji njihovih projekata.

Studenti će kroz program naučiti kako razviti i implementirati svoju ideju te će dobiti znanja iz različitih područja važnih za razvitak poslovanja (financije, marketing, rad s klijentima, menadžment i drugi). Trajanje programa je 6 tjedana, nakon čega studenti koji uspješno završe program nastavljaju rad s mentorima unutar Studentskog poduzetničkog inkubatora.

Prijaviti se možete na poveznici. Rok za prijavu je 10. ožujka 2016. Dodatne informacije možete pronaći na mrežnim i Facebook stranicama Studentskog poduzetničkog inkubatora.

FOTO: FACEBOOK/SPI SPLIT