LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Volonterska praksa u SIK-u

Postani osoba zbog koje sve funkcionira kako treba i pomozi kolegama da dođu do novca

Ispravljanje nepravilnosti, detektiranje grešaka, unošenje oglasa za posao i komuniciranje s poslodavcima – samo su neka od zaduženja naših administratora. Pridruži se ekipi zbog koje sve štima do 14. listopada i dodaj vrijednu crticu u CV!

Ispravljanje nepravilnosti, detektiranje grešaka, unošenje oglasa za posao i komuniciranje s poslodavcima – samo su neka od zaduženja naših administratora. Pridruži se ekipi zbog koje sve štima do 14. listopada i dodaj vrijednu crticu u CV!

Imaš više slobodnog vremena koje želiš kvalitetno iskoristiti? Želiš steći dodatno iskustvo koje ti može pomoći u budućnosti? Želiš pridonijeti nečemu i na kraju dana osjećati se korisno i ispunjeno? Tražiš nešto čime bi usavršio svoja znanja i vještine ili stekao nova? Jako si organiziran/a i voliš kontrolu, red i strukturu, a nepravilnosti odmah primjećuješ i želiš ih ispraviti? Ako na jedno od ovih pitanja možeš odgovoriti s da, prijavi se i postani dijelom naše udruge! 

Tim administratora brine o održavanju baze podataka, redovito provjerava i ažurira informacije o studentskim institucijama i poslovima, kontrolira oglase i konstantno pretražuje stranice portala  detektirajući greške koje potom ispravlja. Članovi tima svakodnevno unose u bazu nove oglase za posao te komuniciraju s poslodavcima koji odluče sami objaviti oglas za posao na našem portalu. Cilj je održati portal na visokoj razini profesionalnosti i brinuti o tome da se u bazu unose kvalitetni oglasi za posao koji mogu pomoći kolegama studentima da pošteno zarade svoje studentske plaće.

Ne tražimo da imaš iskustvo, već nam je potrebno jedino da imaš puno volje, da voliš raditi u timu i da poštuješ dogovorene rokove! Zauzvrat ti Studentski informativni kutak nudi nova znanja, mogućnost razvijanja vještina, druženje sa super ekipom i, naravno, ono najvažnije, neprocjenjivo iskustvo.

Ako si se prepoznao/la u ovome, odlično, čini se da tražimo baš tebe! Sljedeći je korak da nam se javiš jer te željno iščekujemo. Pošalji svoj životopis i motivacijsko pismo na naš mail ljudski.resursi@studentski.hr do 14. listopada 2018. u 23:59 h s naznakom Želim biti administrator!

Ako se ne pronalaziš u administratorskim vodama, možda si stvoren za neki drugi od naših timova. Sve informacije o njima imaš na poveznici – škicni ih i pridruži nam se, vremena je sve manje.