LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Otvorene prijave

Postani član Global Shapersa Zagreb!

Zagreb Hub poziva mlade od 18-27 da razviju svoj liderski potencijal i postanu dio inicijative Svjetskog ekonomskog foruma.

Zagreb Hub poziva mlade od 18-27 da razviju svoj liderski potencijal i postanu dio inicijative Svjetskog ekonomskog foruma.

Global Shapers Zagreb Hub otvorio je prijave za regrutaciju novih članova. Zagreb Hub sastavljen je od raznolike skupine mladih lidera različitih obrazovnih i profesionalnih profila.
 

„Naš Hub je više usmjeren na pokretanje održivih projekata, čiji glavni dionici kasnije mogu njima upravljati na održiv način. Također, zbog činjenice da je Hrvatska mala zemlja, veliki broj članova našeg središta dolazi iz različitih regija u Hrvatskoj. Smatramo da je ovo važno kako bi naši projekti imali utjecaj na nacionalnoj razini, ali i za daljnje širenje globalne zajednice Shapera.“ – poručuju iz Zagreb Huba-a.

 

Svjetski ekonomski forum (WEF)


Svjetski ekonomski forum je međunarodna organizacija za javno-privatnu suradnju, a Global Shapers su dio njihove inicijative.
 

„Forum uključuje najistaknutije političke, poslovne, kulturne i druge vođe društva u oblikovanju globalnih, regionalnih i industrijskih agendi. WEF je osnovan 1971. kao neprofitna zaklada sa sjedištem u Ženevi, Švicarska. Neovisan je, nepristran i nije vezan ni za kakve posebne interese.“ – objasnili su.

 

Kako postati Global Shaper?


Prijaviti se mogu poduzetni mladi ljudi između 18 i 27 godina, koji su stanovnici ili žive u blizini glavnog grada Zagreba, predani radu na poboljšanju svoje zajednice, zainteresirani za razvoj svog liderskog potencijala, spremni podržati kolege Shapere u njihovom osobnom i profesionalnom razvoju te spremni uključiti se u zajednicu i slijediti Povelju zajednice.

Prijaviti se možete ovdje, a više informacija dostupno je na poveznici.