LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
YUFE savez

Pokreće se novi pilot projekt usmjeren na poslijedoktorske istraživače

Projekt ima za cilj olakšati mobilnost poslijedoktoranada i omogućiti im pristup međunarodnoj mreži kolega, čime će dodatno obogatiti svoje istraživačko iskustvo i perspektive.

Projekt ima za cilj olakšati mobilnost poslijedoktoranada i omogućiti im pristup međunarodnoj mreži kolega, čime će dodatno obogatiti svoje istraživačko iskustvo i perspektive.

YUFE savez (Young Universities for the Future of Europe) pokreće novi pilot projekt usmjeren na poslijedoktorske istraživače, pružajući im priliku za razvoj karijere kroz program usmjeren na međunarodnu suradnju, mobilnost i visoko kvalitetne obuke. Ovaj projekt, nazvan YUFE Okvir za poslijedoktorski trening i razvoj, kreće u studenom 2024. godine.

Cilj projekta je podržati i umrežiti poslijedoktorske istraživače te ih potaknuti na odgovorno istraživanje i liderstvo. Fokusiran na ključne teme poput razvoja međunarodne karijere i liderstva, program će uključivati tečajeve, radionice i mogućnosti suradnje unutar mreže YUFE sveučilišta.


Pridružite se rješavanju stvarnih društvenih i globalnih izazova, osvojite put u Madrid i službeno priznanje u diplomi


Raznolik program prilagođen poslijedoktorandima


YUFE Okvir pruža strukturiranu podršku i resurse za poslijedoktorske istraživače, koji će imati priliku sudjelovati u međunarodnim tečajevima dizajniranim za osobni i profesionalni razvoj. Kroz ovaj program, poslijedoktorandi će razvijati ključne vještine, povećati zapošljivost i samopouzdanje, kao i priliku za širenje međunarodnih veza, kako na akademskom, tako i na osobnom planu.

Ne propustite panel „Zašto se bojiš Erasmusa?” o strahovima i oklijevanju studenata o mobilnosti



Programski i organizacijski odbor YUFE saveza istaknuo je da projekt ima za cilj olakšati mobilnost poslijedoktoranada i omogućiti im pristup međunarodnoj mreži kolega, čime će dodatno obogatiti svoje istraživačko iskustvo i perspektive. YUFE pilot projekt traje od studenog 2024. do prosinca 2025. godine. Sudjelovati mogu poslijedoktorandi čiji angažman traje do kraja prosinca 2025.

Prijavite se za CEEPUS stipendije za ljetni semestar, a evo što ako vaš faks nije dio CEEPUS mreže



Prijave su otvorene do 6. studenog 2024. godine, a zainteresirani se mogu prijaviti putem poveznice. Više informacija o samom projektu možete saznati iz promotivnog videa te putem sljedeće poveznice.
IZVOR: YOUNG UNIVERSITIES FOR THE FUTURE OF EUROPE
FOTO: FREEPIK / ILUSTRACIJA