LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
„Erasmus+ Skills4Life”

Pokažite koje ste vještine stekli na Erasmusu i osvojite odlične nagrade

Tema ovogodišnjeg natječaja stjecanje je vještina tijekom mobilnosti, a cilj je promovirati odlazak studenata i mladih osoba na mobilnost u svrhu studija i stručnu praksu i/ili razmjenu mladih u okviru programa Erasmus+ i Europske snage solidarnosti.

Tema ovogodišnjeg natječaja stjecanje je vještina tijekom mobilnosti, a cilj je promovirati odlazak studenata i mladih osoba na mobilnost u svrhu studija i stručnu praksu i/ili razmjenu mladih u okviru programa Erasmus+ i Europske snage solidarnosti.

Erasmus studentska mreža Hrvatska s Agencijom za mobilnost i programe u znaku Europske godine vještina organizira foto i videonatječaj Erasmus+ Skills4Life. Naime, natječaj je otvoren do 19. lipnja za sve trenutne ili bivše studente te sve one koji su sudjelovali u Erasmus+ programima ili volontirali u sklopu Europskih snaga solidarnosti.

Kako se može sudjelovati u natječaju?

Da biste sudjelovali, potrebno je slijediti nekoliko jednostavnih koraka.

1. Objavite fotografiju ili video snimljen tijekom vašeg iskustva u okviru programa Erasmus+ ili Europskih snaga solidarnosti na vašem osobnom profilu na društvenim mrežama poput Facebooka, Instagrama ili TikToka. Nakon toga, javno podijelite fotografiju ili videozapis.

2. U opisu fotografije ili videa navedite državu, mjesto/grad i datum kada je sadržaj nastao. Također, dodajte oznake #Skills4Life, #ErasmusPlus, #EuropeanYearOfSkills, #ESNcroatia i #AMPEU te označite Erasmus studentsku mrežu Hrvatska i Agenciju za mobilnost i programe Europske unije.

3. Podijelite kraći tekst o svom iskustvu tijekom mobilnosti putem programa Erasmus+. Tema ovogodišnjeg natječaja stjecanje je vještina tijekom mobilnosti, a cilj je promovirati odlazak studenata i mladih osoba na mobilnost u svrhu studija i stručnu praksu i/ili razmjenu mladih u okviru programa Erasmus+ i Europske snage solidarnosti.
 
Nagrade su tablet (1. mjesto), poklon-bon od 130 eura za kupovinu informatičke opreme (2. mjesto), poklon-paket promotivnih materijala Agencije za mobilnost i programe Europske unije (3. mjesto).

Fotografije i videozapisi bit će ocijenjeni prema kriterijima kreativnosti i originalnosti, povezanosti s temom natječaja te kvaliteti sadržaja, a rok za slanje vaših foto i videouradaka je 19. lipnja 2023. godine do 23:59 sati.

Detaljna pravila i smjernice foto i videonatječaja Erasmus+ Skills4Life dostupni su na poveznici koju možete pronaći na službenim stranicama Erasmus studentske mreže Hrvatska.
FOTO: UNSPLASH