LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Projekt Centra za razvoj mladih

Podijeljeno prvo izdanje Studentske mreže – možete ju pročitati i u digitalnoj verziji

Ovogodišnje izdanje projekta „Studentska mreža” privedeno je kraju nakon što je nekoliko tisuća primjeraka časopisa podijeljeno zagrebačkim studentima.

Ovogodišnje izdanje projekta „Studentska mreža” privedeno je kraju nakon što je nekoliko tisuća primjeraka časopisa podijeljeno zagrebačkim studentima.

Prvo izdanje časopisa i vodiča Studentske mreže koje je pretprošli tjedan ugledalo svjetlo dana već je završilo u rukama zagrebačkih studenata. Riječ je o projektu Centra za razvoj mladih na kojemu su, između ostalih, radili volonteri udruge. 
– Drago nam je što smo ovaj projekt priveli kraju i što su studenti dali pozitivne povratne informacije, no, naravno, vidimo još prostora za napredak pa se nadamo da ćemo slijediti godine izaći s još boljim izdanjem Studentske mreže. Ovo nam je bilo iznimno zanimljivo iskustvo jer smo svjesni da tiskane publikacije danas nisu u pretjerano zavidnom položaju, a mišljenja smo da listanje stranica ima posebniju čar od skrolanja po web-stranicama. – rekla je glavna urednica Studentske mreže Patricija Panić.
Za one koji to još ne znaju, Studentska mreža ima 5 rubrika: Studij, Studentski život, Institucije, Virtualni svijet i Posao. Više o samom projektu možete pronaći na web-stranici Centra za razvoj mladih.

Nekolicina studenata istaknula je da bi voljeli vidjeti izdanje Studentske mreže koje se, osim na Zagreb, fokusira na još neki studentski grad, a evo i nekoliko povratnih reakcija
– Jako mi se sviđa dizajn – časopis izgleda zabavno i pregledno, nije dosadno za čitati.
– Sviđa mi se to što unutar časopisa možemo naći nekoliko kupona jer studentski budžet nije naročito velik pa svaka kuna koju uštedim dobro dođe.
– Studiram u Osijeku pa mi je samo žao što u Studentskoj mreži nisu istaknute neke stvari o, primjerice, studentskom životu u Osijeku, što je i logično jer je fokus na studiranju u Zagrebu. Časopis ima zanimljivih tekstova, no vjerujem da je zagrebačkim studentima još korisniji nego meni!
Unatoč tome što je podijeljeno nekoliko tisuća primjeraka, Studentsku možete pronaći i pročitati i u digitalnoj verziji na poveznici ili na kraju članka, a više o samom projektu možete pronaći i na web-stranici Centra za razvoj mladih. Do sljedećeg broja!

Studentska mreža 1/2020

Pred vama je prvo izdanje Studentske mreže - magazina namijenjenog studentima i mladima. Studentska mreža projekt je Udruge Centar za razvoj mladih koja je još od 2013. prepoznatljiva po svojem mediju - portalu Studentski.hr. Studentska mreža kao tiskano izdanje namijenjena je povezivanju i informiranju studenata i šire akademske zajednice.

FOTO: CENTAR ZA RAZVOJ MLADIH