LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Za kvizoljupce

PMF najavljuje zabavni pub kviz s humanitarnim karakterom

Sav prihod od kotizacija bit će doniran u humanitarne svrhe udruzi Savao.

Sav prihod od kotizacija bit će doniran u humanitarne svrhe udruzi Savao.

U ponedjeljak, 8. travnja, u pubu Oliver Twist održat će se poseban događaj koji će okupiti ljubitelje kvizova i podržati humanitarnu akciju. Hrvatska akademska zajednica Sveučilišta u Zagrebu i Hrvatska akademska zajednica Prirodoslovno-matematičkog fakulteta u Zagrebu organiziraju PMF kviz s početkom u 19:30 sati. Ovaj događaj pruža izvrsnu priliku za testiranje znanja iz raznih područja, uključujući pitanja vezana za sve odsjeke PMF-a, film, glazbu, povijest, sport i mnoge druge teme.
 



Timovi će biti sastavljeni od 3 do 5 članova, a kotizacija za sudjelovanje iznosi 2€ po članu. Sav prihod od kotizacija bit će doniran u humanitarne svrhe udruzi Savao koja pruža pomoć beskućnicima i obiteljima u potrebi. Osim toga, sudionici su pozvani da donesu konzerviranu hranu poput pašteta, ribe, mesnih naresaka te higijenske potrepštine i druge prigodne donacije koje će također biti proslijeđene udruzi Savao.

Objavljene konačne rang-liste: više od 23 tisuće novih studenata kreće na fakultete!



Broj timova koji mogu sudjelovati na događaju je ograničen, stoga se sudionici potiču da se što prije prijave putem poveznice
 
IZVOR: HRVATSKA AKADEMSKA ZAJEDNICA
FOTO: UNSPLASH