LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Upisi 2024.

Ovo su najbitniji datumi upisa u srednje škole

Krenili su upisi u srednje škole, a mi vam donosimo najbitnije datume kroz lipanj i srpanj kako bi ovaj proces prošao što lakše i bezbolnije.

Krenili su upisi u srednje škole, a mi vam donosimo najbitnije datume kroz lipanj i srpanj kako bi ovaj proces prošao što lakše i bezbolnije.

Prijave u sustav upisa u srednje škole započele su 27. svibnja, no to je samo prvi korak u ovom procesu. Na stranici Upisi.hr objavljen je hodogram za kandidate i njihove skrbnike kako bi im se olakšao cijeli proces. 

Kroz naredne dane učenici bi trebali, prijavom u sustav, provjeriti osobne podatke i javiti se školi ako naiđu na pogreške. Također, oni učenici koji žele upisati razredne odjele za sportaše moraju do 7. lipnja, u sustavu pod karticom „Moji podatci“ unijeti sport, mjesto i klub u kojem treniraju.

Sveučilište u Dubrovniku objavilo natječaj za upis na sveučilišne i stručne diplomske studijeU nastavku vam donosimo najbitnije datume za redovite kandidate upisa u srednje škole.
  • 19. lipnja – početak prikaza rezultata natjecanja
  • od 28. lipnja. do 8. srpnja –  prijava programa za redovite kandidate 
  • 8. srpnja – unos prigovora
  • 10. srpnja – objava konačnih ljestvica poretka za redovite kandidate 
  • od 10. do 12. srpnja  – prijenos potpisanih upisnica i ostale dokumentacije potrebne za upis
  • 15. srpnja – objava okvirnog broja slobodnih mjesta

Raspisan natječaj za upis na doktorski studij Kemijsko inženjerstvo i primijenjena kemija


Nadalje, u periodu od 28. lipnja do 1. srpnja moguća je prijava programa koji zahtijevaju dodatne provjere, a do 4. srpnja prijenos dokumentacije kojom se ostvaruju dodatna prava za upis.

Roditelji/skrbnici i učenici mogu pronaći materijale koji su im namijenjeni – hodograme i upute pod Korisničkim uputama na Upisi.hr kao i Najčešća pitanja.
FOTO: PEXELS, ILUSTRACIJA