LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
ADULT COMMUNITY MEDIA LAB

Otvorene prijave za zadnji ciklus projekta o medijskoj pismenosti

Prijave traju do 1. srpnja.

Prijave traju do 1. srpnja.

Erasmus+ projekt Adult Community Media Lab održao je uspješna dva ciklusa, a sada su otvorene i prijave za zadnji ciklus radionica u srpnju. Radionice su namijenjene ljudima koji imaju više od 18 godina te koje zanima područje digitalnih medija.

Projekt podržava odrasle osobe u stjecanju i razvoju visokokvalitetnih vještina i ključnih kompetencija na društvenim mrežama kako bi se lakše nosili s izazovima društvene transformacije i potaknuli njihovu odgovornost prema ispravnoj uporabi digitalne tehnologije. Cilj projekta je poboljšati razumijevanje ljudi o digitalnim medijima, educirajući odabranu skupinu odraslih da postanu mentori pismenosti na društvenim mrežama. Također, projekt implementira inovativne prakse učenja i pridonosi provedbi učinkovitog neformalnog obrazovnog okruženja.

U sklopu projekta održava se set radionica o digitalnim medijima putem Google Meeta i Google Classrooma u popodnevnim satima između 18 i 19 sati te traju po sat vremena.

Radionice su besplatne, a održat će se 4, 5. i 6. srpnja te je jedini preduvjet, osim punoljetnosti, dobro poznavanje engleskog jezika. Broj mjesta je ograničen, a prijaviti se možete na linku do 1. srpnja 2022.
FOTO: UNSPLASH