LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Mreža jonsko-jadranskih sveučilišta

Otvorene prijave za mobilnost završnih studenata diplomskih studija 

27 studenata završnih diplomskih studija imaju priliku prijaviti se za transnacionalnu mobilnost.

27 studenata završnih diplomskih studija imaju priliku prijaviti se za transnacionalnu mobilnost.

Studenti završnih diplomskih studija imaju priliku javiti se na Poziv za prijave transnacionalne mobilnosti u zemlje obuhvaćene Strategijom EU-a za jadransku i jonsku regiju (EUSAIR): Albaniju, Bosnu i Hercegovinu, Hrvatsku, Grčku, Italiju, Crnu Goru, Sjevernu Makedoniju, San Marino, Srbiju i Sloveniju.

Sredstva za financiranje mobilnosti osigurat će se putem inicijative Mreže jadransko-jonskih sveučilišta, regija, komora i gradova PLUS (AI-NURECC PLUS). Svaki odabrani kandidat/kinja primit će jednokratni iznos za razdoblje mobilnosti. Također, kandidati/kinje bit će pokriveni osiguranjem. Putem Poziva bit će moguće ostvariti otprilike 27 mobilnosti završenih studenata diplomskih studija (mlađih od 35 godina) u najduljem trajanju od tri mjeseca, stoji na stranici Sveučilišta u Rijeci.

Glavni su fokus mobilnosti teme pokrivene projektom AI-NURECC PLUS:  kreativne i kulturne industrije, kružno gospodarstvo, održivi turizam i druge teme usko povezane s EUSAIR makroregionalnom strategijom.

Svrha je mobilnosti ojačati međunarodnu suradnju između zemalja jadransko-jonske makroregije, promicati strukturirane mobilnosti te ojačati vještine mladih.
Rok za slanje prijava je 31. srpnja 2023. godine, a detaljne informacije potražite na poveznici.
FOTO: UNSPLASH