LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Financijska potpora

Otvorene prijave za financiranje studentskih projekata na još jednom Sveučilištu

Natječaj za financiranje studentskih projekata, programa i drugih studentskih aktivnosti raspisan je i na zadarskom Sveučilištu – ovako se možete prijaviti. 

Natječaj za financiranje studentskih projekata, programa i drugih studentskih aktivnosti raspisan je i na zadarskom Sveučilištu – ovako se možete prijaviti. 

Studentski zbor Sveučilišta u Zadru objavio je Natječaj za financiranje studentskih projekata, programa i drugih studentskih aktivnosti s ciljem poticanja studenata i studentskih organizacija na nekoliko stvari:

1.    Poticanje na provođenje većeg broja aktivnosti i projekata
2.    Doprinos podizanju kvalitete života studenata Sveučilišta u Zadru
3.    Osvještavanje akademske zajednice o volonterskom djelovanju u široj zajednici
4.    Što bolje informiranje i educiranje studenata o osnovama prijavljivanja projektnih ideja provođenju projekata i o projektnom upravljanju
 


VEZANO: Zadarski studenti iz Pariza stigli punih ruku: zlatna, srebrna i brončana odličja u više disciplina


 

Prijava na Natječaj


Na Natječaj se mogu prijaviti svi studenti/ice Sveučilišta u Zadru (neovisno o razini i vrsti studija) i studentske udruge registrirane pri Sveučilištu u Zadru, stoji u Natječaju.

Ipak, ne mogu se prijaviti oni studenti kojima je izrečena stegovna mjera za teške stegovne prekršaje, studenti pojedinci koji su imenovani članovima povjerenstva za evaluaciju projekata te studentske udruge koje nisu registrirane pri Sveučilištu u Zadru.

Prijaviti se možete od 1. siječnja do 5. veljače 2024. godine u 13:00 sati i to isključivo u elektroničkom obliku putem e-mail adrese unizd.zbor@gmail.com s naznakom predmeta „PRIJAVA PROJEKTA 2024.“.

Potrebnu dokumentaciju i detaljne upute pronađite na poveznici
FOTO: CANVA, ILUSTRACIJA