LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu

Otvoren je natječaj za sufinanciranje studentskih programa za 2024. godinu

U natječaju mogu sudjelovati svi studenti Sveučilišta u Zagrebu, studentski zborovi sastavnica, studentske udruge i studentske organizacije s djelovanjem na području Sveučilišta u Zagrebu.

U natječaju mogu sudjelovati svi studenti Sveučilišta u Zagrebu, studentski zborovi sastavnica, studentske udruge i studentske organizacije s djelovanjem na području Sveučilišta u Zagrebu.

Skupština Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu je temeljem odluka sa svoje pete i šeste elektroničke sjednice donijela odluku o raspisivanju natječaja za sufinanciranje studentskih programa za kalendarsku 2024. godinu. U natječaju mogu sudjelovati svi studenti Sveučilišta u Zagrebu, studentski zborovi sastavnica, studentske udruge i studentske organizacije s djelovanjem na području Sveučilišta u Zagrebu, u skladu sa Zakonom o studentskom zboru i drugim studentskim organizacijama, a prema članku 12.

Prijave na Natječaj su otvorene od 18. travnja 2024. godine u 12.00 sati do zaključno 08.svibnja 2024. godine u 11.59 sati putem aplikacije kojoj se pristupa putem AAI@EduHr identiteta. Natječaj kao i sve informacije vezano uz kriterije natječaja, potrebnoj obaveznoj i fakultativnoj dokumentaciji, napomenama, uvjetima prijave i načinu vrednovanja programa možete pronaći u dokumentu Natječaja za sufinanciranje studentskih programa u 2024. godini, u uputama o provedbi Natječaja te u dokumentu Izjave o nepostojanju dvostrukog financiranja. Sve informacije potrebne za upis studentske organizacije na natječaj se nalaze web stranici Sveučilišta u Zagrebu, u dokumentu Pravilnika o vođenju evidencije studentskih orgnizacija koje djeluju na Sveučilištu u Zagrebu te u pripadnim obrascima.

Cilj natječaja je sufinanciranje provedbe prijavljenih studentskih programa na dobrobit cijele akademske zajednice. Radionica za uspješnu prijavu na natječaj održat će se 22. travnja 2024. godine u 18.00 sati u dvorani C2 na adresi Ulica Radoslava Cimermana 88, na Sveučilištu u Zagrebu. Sve upite oko provedbe i realizacije Natječaja mogu se poslati na e-mail adresu natjecajprojekti@gmail.com u periodu od 18. travnja 2024. godine od 12 sati pa sve do 6. svibnja 2024. godine do 12 sati.

Raspodjela sredstava će se vršiti prema kriterijima izvodljivosti, sufinanciranja, medijskih potencijala, stručnosti, posebnosti, broja korisnika, značaja za zajednicu, dugoročnosti te tradicije. Rezultati Natječaja bit će objavljeni na mrežnoj stranici Sveučilišta te na mrežnoj stranici Zbora.

FOTO: PEXELS