LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
FINANCIJSKA POTPORA

Otvoren je natječaj za odabir stipendista za e-tečaj hrvatskoga jezika HiT-1

Hrvatski internetski tečaj za početnike namijenjen je kandidatima hrvatskog podrijetla iz Južne Amerike koji žive izvan RH.

Hrvatski internetski tečaj za početnike namijenjen je kandidatima hrvatskog podrijetla iz Južne Amerike koji žive izvan RH.

Sveučilište u Zagrebu raspisalo je natječaj za odabir stipendista za e-tečaj hrvatskoga jezika HiT-1 u akademskoj godini 2023./2024. 
Natječaj je namijenjen kandidatima hrvatskoga podrijetla iz Južne Amerike koji žive izvan Republike Hrvatske te koji imaju navršenih 18 godina života i završenu srednju školu.
 

VEZANO: Dodijeljene stipendije Sveučilišta u ZagrebuSveukupno će se dodijeliti do 10 stipendija za hrvatski internetski tečaj za početnike HiT-1. Stipendija ukupno iznosi 500 eura koji će se uplatiti organizatoru tečaja, Sveučilišnoj školi hrvatskoga jezika i kulture (UNISOCLAC).
 

VEZANO: Prilika za provedbu studentskog projekta: Studentski zbor ovog fakulteta raspisao natječaj


Termini tečaja


Proljetni tečaj počinje 6. ožujka 2024., a jesenski počinje 16. rujna 2024. 

Rok za e-prijavu na natječaj je do 12. veljače 2024., a obavijest o odabranim kandidatima bit će objavljena u ponedjeljak 19. veljače 2024. Kandidati će također dobiti obavijest na svoju osobnu e-poštu.

Prijavnicu pronađite na poveznici, a više informacija pogledajte ovdje.
 
FOTO: CANVA, ILUSTRACIJA