LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
VOLONTIRANJE U CENTRU ZA RAZVOJ MLADIH

Otkrivamo čime se bave timovi Centra za razvoj mladih u kojima praksu možete odraditi i vi, a prijave traju još samo – danas

Odlučili smo produljiti rok prijava za volontersku praksu u CERM-u. Slanje zahtjeva za volontiranje traje do kraja dana. Nemoj biti ta osoba koja će žaliti za propuštenom prilikom i savršeno ukomponiranim detaljem u vlastitu životopisu.

Odlučili smo produljiti rok prijava za volontersku praksu u CERM-u. Slanje zahtjeva za volontiranje traje do kraja dana. Nemoj biti ta osoba koja će žaliti za propuštenom prilikom i savršeno ukomponiranim detaljem u vlastitu životopisu.

Centar za razvoj mladih – CERM udruga je pod čijim okriljem djeluje najpoznatiji portal za mlade – Studentski.hr. Također, udruga se bavi i spektrom aktivnosti kojima doprinosi društvu znanja, poduzetništva i pozitivnih inicijativa, razvitku i unaprjeđenju položaja mladih u društvu, informiranju i savjetovanju mladih te kojima potiče kulturno-umjetničke, zabavne i edukativne djelatnosti te razvoj politika zapošljavanja mladih, razvija programe aktivnog provođenja slobodnog vremena i slično.

Ako se još uvijek nisi odlučio/odlučila koji je pravi tim za tebe, možda će ti pomoći rezime svih devet timova koji traže pojačanje.

Najbrojniji dio redakcije jesu Novinari. Njihov radni volonterski dan sastoji se od pripremanja vijesti, predlaganja tema o kojima će se pisati, nađe se tu i poneki posjet događaja koji često uključuju kazališne predstave, koncerte i slično.

Pod okriljem redakcije vlada i tim Lektora koji svaki dan lektoriraju članke i objave na društvenim mrežama netom prije njihova objavljivanja. Također, međusobno se savjetuju i komuniciraju te tako rješavaju sve nedoumice koje se nalaze na putu ka boljem pravopisu.

Područje marketinga i komunikacije rezervirano je za nekoliko timova. Ako se odlučiš prijaviti u tim koji se bavi Marketingom, tamo će te dočekati osmišljavanje i provođenje kampanja za promociju naših projekata, a osim praktičnog rada, organiziraju se i brojne interne radionice, od stručnjaka iz marketinških agencija koje ćemo ti dovesti ili edukacijama internog tipa.

Briga o društvenim kanalima, objavljivanje članaka, odgovaranje na komentare, osmišljavanje i provođenje komunikacija na Facebooku, Instagramu, Twitteru i Viber Public Chatu posao je Community managementa. Osim vođenja društvenih mreža u njihovom timu nudi se i osmišljavanje kreativnih nagradnih natječaja i sadržaja za naše čitatelje.

Zamisli crticu u životopisu koja kaže kako si u timu Odnosi s javnošću osmišljavao/la i provodio/la projekte i događaje za studente i mlade. Temelj dobrog PR-a je pisanje strategije, kreiranje i slanje priopćenja i poziva za medije, praćenje objava i pisanje izvještaja, a sve ti se to nudi u njihovom timu.

Jedan od novijih timova jest Multimedija i dizajn popraćen kreativcima poput grafičkih dizajnera, fotografa, snimatelja i videoeditora. Vrlo važan aspekt tima jest osmišljavanje vizualnih rješenja za sve naše projektne aktivnosti tijekom godine

Pod granom Održivi razvoj stvorio se tim Ljudskih resursa čija je zadaća sudjelovanje u regrutacijskom procesu – od osmišljavanja plana za traženje novih suradnika, provođenja selekcijskog postupka i intervjua do uvođenja novih suradnika u rad. Zadatak tima je i ispitati zadovoljstvo volontera putem izrade i provedbe upitnika, obrade dobivenih podataka te izrade izvještaja upitnika.

Rad na projektima, odnosi sa studentskim udrugama i suradnja s institucijama važan su dio tima Društvene suradnje.

Tim Web-administracije brine o održavanju baze podataka, redovito provjerava i ažurira informacije o studentskim institucijama i poslovima, kontrolira oglase na portalu Studentski.hr i konstantno pretražuje stranice portala i detektira greške koje potom ispravlja.

Sigurni smo kako si nakon nekoliko rečenica o svakom timu izabrao/la onaj koji ti najviše odgovara. Prijave traju još samo danas, imaš vremena do 23:59. Nemoj propustiti priliku, bit će ti žao, jer upravo – tebe tražimo!

FOTO: STUDENTSKI.HR